Kate Middleton are o relație extraordinară cu frații ei și îi sprijină cât de mult poate. Fratele prințesei, James Middleton, a fost invitat recent la o emisiune, unde a vorbit despre legătura specială pe care o are cu sora lui, dar și despre boala de care suferă. James a lăudat implicarea surorii sale într-un domeniu care îl afectează și pe el.
De când a intrat în familia regală, Kate Middleton a fost non-stop în centrul atenției. Și membrii familiei ei au devenit persoane publice ulterior, chiar dacă nu și-au propus neapărat acest lucru. Dacă pe Pippa, sora lui Kate, o știe toată lumea, James, fratele prințesei, a fost mult mai discret. Bărbatul, care acum are 36 de ani, a fost invitat recent la o emisiune matinală din Marea Britanie, unde a vorbit despre sora lui, dar și despre perioada dificilă pe care a traversat-o.
Kate Middleton s-a implicat, de-a lungul timpului, în tot felul de acțiuni caritabile. Prințesa a tras un semnal de alarmă și asupra importanței sănătății mintale, cu atât mai mult cu cât însuși fratele ei s-a luptat cu depresia. James a vorbit deschis despre experiența lui cu această boală și despre munca pe care o depun William și Kate pentru a conștientiza cât mai mulți oameni cu privire la acest subiect.
„Este o provocare . Îmi amintesc de începutul meu… să spun cu voce tare că mă simt deprimat sau că am impresia că sufăr de depresie era imposibil. Dar, de fapt, o parte din munca pe care au făcut-o de-a lungul timpului mi-a dat încrederea să vorbesc. Nu s-a dus, dar acum dețin controlul”, a precizat fratele Prințesei de Wales, la Good Morning Britain.
Citește și: Pasiunea secretă a lui Kate Middleton. A surprins pe toată lumea cu asta. Și fratele ei o împărtășește
James a tras un semnal de alarmă asupra luptei sale cu depresia în anul 2016, când a scris un articol pentru Daily Mail. El a mărturisit atunci că faptul că are o viață privilegiată nu l-a ferit de depresie.
”Știu că sunt binecuvântat să trăiesc o viață privilegiată. Dar asta nu m-a făcut imun la depresie. Este dificil să descrii această afecțiune. Nu este doar tristețe. Este o boală, un cancer al minții. Nu este un sentiment, ci o absență a sentimentelor. Exiști fără scop sau directie. Nu puteam simți bucurie, emoție, doar anxietatea zguduitoare mă ridica din pat dimineața. De fapt, nu m-am gândit la sinucidere, dar nici nu am vrut să trăiesc cu starea de spirit în care mă aflam”, menționa James Middleton atunci.
El a recunoscut că ajunsese în punctul în care nu mai comunica cu cei dragi, nu le mai răspundea la telefon și chiar a fost la un pas de a-și închide compania. Atunci și-a dat seama că are nevoie de ajutor și că nu se poate vindeca singur. A mers la terapie, iar cei dragi i-au fost alături necondiționat, astfel că a reușit să țină sub control problema.