Afecțiunea de care suferă Adrian Despot: “Nu scapi niciodată de ea”. Se confruntă de 19 ani cu această boală

Adrian Despot este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști de la noi din țară. Celebrul solist de la Vița de Vie a vorbit, de curând, în cadrul unei emisiuni de televiziune, despre afecțiunea de care suferă încă de la vârsta de 19 ani. Află din rândurile de mai jos cu ce problemă de sănătate se confruntă cântărețul. Nimeni nu ar fi bănuit asta despre el!

Adrian Despot, despre afecțiunea de care suferă

Adrian Despot, în vârstă de 47 de ani, este unul dintre cei mai populari artiști de la noi din țară. El a devenit solistul trupei de rock Vița de Vie în anul 1996, iar de atunci se bucură de un succes răsunător.

Nimeni, însă, nu ar fi bănuit că artistul duce o luptă cruntă cu o boală. Nu de acum, ci încă de la vârsta de 19 ani. De curând, artistul a vorbit despre afecțiunea cu care se confruntă în emisiunea de la Kanal D, ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

”Nu m-am documentat legat de depresie,  pentru că, într-o oarecare măsură, sunt dependent de ea, în sensul că mă ajută efervescența ei, din punct de vedere creativ. Pe de altă parte, oricât de trecut prin depresie, de-a lungul timpului sunt și oricât de poate bun sfătuitor sunt în a scăpa de ea, realizez că depresia este ca un vierme de care nu scapi niciodată.

Sunt perioade în care intră într-o stare latent, dar, din când în când, se trezește la viață, iar, în momentul în care se trezește la viață, oricât de mult ai știi tu despre ea și ce ar trebui să faci, și cum să o eviți, și cum să o pui la somn, ea e acolo.

Chiar azi dimineață, în timp ce mă plimbam cu cățelul, mă gândeam, dacă nu cumva, câteodată, am eu nevoie de ea și o trezesc, pentru a mă simți poate special sau poate a mă simți mai viu decât sunt în momentul respectiv”, a mărturisit Adrian Despot, în cadrul emisiunii prezentate de Denise Rifai.

Citește și Cum putem scăpa de depresie. Care sunt primele etape prin care se instalează în viața unui om VIDEO EXCLUSIV!

Adrian Despot
Adrian Despot

Când și-a dat seama că suferă de depresie?

În cadrul aceleiași emisiuni, solistul formației Vița de Vie a spus că primele simptome ale depresiei au apărut în anul 1995, pe când avea doar 19 ani și se află la început de drum în cariera aleasă.

”Când am avut prima emisiune în 1995, de a doua zi, oamenii se uitau la mine pe stradă și eu nu eram pregătit pentru lucrul ăsta. Atunci, depresiile și angoasele mele au explodat.

În camera aceea extrem de mică, eram eu, cu chitara, în universul meu. Nu aveam nevoie de faimă, nu aveam nevoie de bani, nu voiam să fiu artist, nu căutam toate lucrurile acestea.”, a declarat artistul, în aceeași emisiune.

Citește și De ce ajung oamenii la depresie, de fapt. Ce să faci zilnic pentru a o evita. Sfatul prețios al psihoterapeutului Andreea Săvulescu VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *