Aida Parascan, fostă câștigătoare ”MasterChef”, are plin cabinetul de terapie Reiki. ”Toate bolile pot fi tratate, dar nu orice om, pentru că trebuie să vrea și el”. Cât costă o ședință EXCLUSIV

Aida susține că multe boli pot fi ameliorate prin această metodă japoneză
Aida Parascan, fostă câștigătoare ”MasterChef”, are plin cabinetul de terapie Reiki. ”Toate bolile pot fi tratate, dar nu orice om, pentru că trebuie să vrea și el”. Cât costă o ședință EXCLUSIV

Aida Parascan, fosta câștigătoare a concursului culinar Masterchef (PRO TV), ediția din 2013, a renunțat la gătit și și-a deschis un cabinet de terapie Reiki. Ea ne-a spus, în exclusivitate pentru Ego.ro, cât costă o ședință, dar și cum pot fi ameliorate unele probleme de sănătate cu ajutorul acestei metode japoneze, fără medicamente, ci doar prin energia Universală.

”Toate bolile pot fi tratate, dar nu orice om, pentru că trebuie să vrea și el”

Aida Parascan, care gătește de-ți lasă gura apă, ca dovadă că a și fost recompensată pentru talentul ei culinar cu Trofeul ”MasterChef”, ne-a vorbit despre actuala preocupare, despre pacienții ei, cărora susține că le ameliorează problemele de sănătate, prin metode tradiționale japoneze:

”Mi-am deschis cabinet de terapie. Eu practic de 10 ani Reiki și radiestezie, am toate inițierile Reiki și sunt luate de la Ovidiu Dragoș Argeșanu. În ultimul an au tot venit către mine oameni care mi-au cerut ajutorul și cu care încă lucrez. Și din vorbă în vorbă au ajuns la mine. Este o metodă de autovindecare japoneză. Care ajută la autovindecare. Bolile sunt psihosomatice. Și din mental o boală care nu e tratată ajunge să ne îmbolnăvească și fizic. Atunci când boala devine fizică e clar că omul nu a făcut nimic să înțeleagă situația și să se schimbe. Toate bolile pot fi tratate, dar nu orice om, pentru că trebuie să vrea și el”, ne-a declarat Aida, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Aida Parascan, la cabinetul ei
Aida Parascan, la cabinetul ei

Cât costă ședintele de autovindecare cu Aida Parascan: ”Costul poate varia, în funcție de fiecare pacient și de ce are el de tratat”

Cât costă aceste ședinte Reiki? Aida Parascan ne-a spus care sunt prețurile, care variază, în funcție de problemele de sănătate ale pacientului:

”Costul poate varia în funcție de fiecare pacient și de ce are el de tratat. Terapia începe de la 200 lei pe ședință de 40 de minute. Inițierile costă câte 100 lei pe grad, primele grade. În primele 21 de zile după inițiere deja începe să se simtă o schimbare. Vindecarea se produce în timp. Este exact ca și când ai fi obez și vrei să slăbești. Ai nevoie de răbdare, înțelegere, acceptare, iertare… etc. Și toate se conștientizează în timp. Apoi mai sunt și problemele legate de cei care ne atacă la nivel energetic. Acolo trebuie individualizată sursa atacului și sunt mai multe lucruri care sunt de făcut în funcție de natura problemei. Și asta. Dar e bazat mai mult pe autovindecarea prin reconectarea la sursa de lumină. Prin inițiere se primesc ghizi care îl ajută pe practicant. Maestrul este doar pentru a deschide calea către Sursa Primordială. Dumnezeul Primordial Creatorul a tot și toate. Practic noi ne îmbolnăvim atunci când ne îndepărtam de Sursa Primordiala și cu cât suntem mai aproape de această sursă cu atât suntem mai împliniți, fericiți, bucuroși, sănătoși și iubitori”, ne-a mai declarat Aida Parascan în exclusivitate pentru Ego.ro.

În 2013 a câștigat Trofeul ”MasterChef”
În 2013 a câștigat Trofeul ”MasterChef”

Aida Parascan a pierdut o sarcină, anul trecut

Dar, Aida a avut și ea nevoie, la rându-i, de ajutor, după tristețea în care se adâncise, anul trecut, când a pierdut ultima sarcină. Mamă a trei copii, ea a vorbit despre tragedie, pe conturile sociale:

„Au trecut 5 luni în care am trecut prin toate stările prin care trece o mamă care așteaptă un bebe. În ultima săptămână însă am trecut prin iad și am fost față în față cu moartea, și la propriu și la figurat. Inima «îngerașului» a încetat să mai bată. Suflețelul lui s-a dus înapoi la Dumnezeu. A făcut și va face parte mereu din familia noastră și din mine și toți l-am iubit enorm. Durerea și suferința nu pot fi exprimate în cuvinte. Mă rog să pot înțelege sensul a tot ce s-a întâmplat și mulțumesc pentru că sunt în viață și că mă întorc acasă la cei pe care mă iubesc”, a scris Aida Parascan, pe rețelele sociale.

Și Mihai Onilă de la AXXA este terapeut vindecător Reiki. Care sunt etapele: ”Terapeutul pune sau umple cu Lumină întunericul sau golurile din sistemul de centri energetici ai omului”

Mihai Onilă, solistul trupei AXXA, este inginer de sunet, în Belgia, dar și-a descoperit și vocaţia de terapeut vindecător Reiki:

”Când vorbim de Lumină vorbim de Lumina din Energie vitală și nu de energie electrică. Terapia Reiki se bazează pe Simboluri, Simbolurile având un rol extrem de important în acest Sistem sau chiar și în alte sisteme de Reiki. Ședința, ca preț, diferă de la terapeut la terapeut. Terapia Reiki nu include atingere fizică. Pacientul stă față în față sau video, în cazul meu. Ajunge la terapeut, iar terapeutul, prin discuții cu pacientul, înțelegând problema sau problemele pacienților, începe terapia, care poate dura mai multe ședințe, dar cel puțin 3. Pe scurt, terapeutul pune sau umple cu Lumină întunericul sau golurile din sistemul de centri energetici ai omului. Cine nu cunoaște acest sistem cu puțin research pe Internet poate afla orice așa-zis „secret”, despre Centrii Energetici ai omului sau despre Sistemul cu Chakre”, ne-a declarat Mihai Onilă, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Mihai Onilă este și vindecător terapeut Reiki
Mihai Onilă este și vindecător terapeut Reiki

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Motivul pentru care Diana Munteanu este singură, la 45 de ani
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *