Alessandra Stoicescu, în lacrimi. Drama care i-a marcat viața, recunoaște că nu și-a revenit nici acum. Puțini știu ce mare suferință ascunde

Cine a ajutat-o să treacă peste

Scris de: Daoud Andra

02 Jun. 2024

Pe Alessandra Stoicescu o cunoaște o țară întreagă, pentru că apare la televizor de ani buni. Puțini știu însă ce suferință ascunde știrista de la Antena 1. În urmă cu câteva luni, vedeta a suferit o pierdere care i-a lăsat un gol permanent în suflet.

Alessandra Stoicescu, despre cea mai grea perioadă din viața ei

Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de știri din România și poate spune că este împlinită atât în sectorul profesional, cât și în viața personală. Alessandra Stoicescu ascunde însă o durere despre care telespectatorii ei nu știau și despre care a vorbit de curând.

În urmă cu mai puțin de jumătate de an, prezentatoarea de la Observator și-a pierdut mama. Cea care i-a dat viață fusese diagnosticată cu o boală gravă, cancer la plămâni, iar medicii au fost rezervați în privința șanselor de vindecare. Alessandra Stoicescu i-a fost alături în ultimele luni din viață și a petrecut mult timp alături de ea, însă nici acum nu este împăcată cu ideea că a pierdut-o.

Vezi și: Pe Alessandra Stoicescu o știi de la Observator, însă cine este și cu ce se ocupă soțul ei, de fapt. Cel mai bine păstrat secret al vedetei

”Nu sunt în pace încă acolo, să știi. Nu sunt în pace, au trecut 5 luni… am fost lângă ea în fiecare clipă, inclusiv în ultimele minute. În primă fază, îngheți, ești eficient și acum te întrebi, apropo de regrete, dacă ai fi putut să faci ceva altfel. Clar, nu. Nu aveam ce să fac altfel. Mi-aș fi dorit mult să mai avem timp.

Îmi spunea cineva că te simți orfan, indiferent că ai 40, 45, 48 de ani…că te simți orfan. Mai e ceva, eu îl am pe tata. Sergiu îi are pe amândoi părinții și-mi doresc tare, tare mult să fie foarte sănătoși mulți ani. Când nu mai e nimeni în spate și tu ești primul la rând cum ar veni, intervine o panică. Panică de îmbătrânire, panică de moarte, cu alea trebuie să lupți. Eu am fost convinsă toată viața că eu pot orice, mai puțin să schimb boala și moartea. Ceea ce așa e, în rest le faci pe toate”, a povestit prezentatoarea, în podcastul lui Mihai Morar.

Știrista a vorbit cu emoție despre pierderea mamei sale

Fiica ei a ținut-o pe linia de plutire

Alessandra Stoicescu a mai spus că, dacă s-ar fi întâmplat să își piardă mama când era mai tânără sau când nu o avea pe fiica ei, i-ar fi fost mult mai greu să își revină. Vedeta de la Antena 1 a găsit echilibru și putere în familie, astfel a reușit să meargă mai departe.

Vezi și: Ce dezvăluire a făcut Alessandra Stoicescu despre salariul Andreei Esca. Nu a ezitat să spună asta

”Cu ani în urmă și dacă nu aș fi avut-o pe Sara, cu siguranță aș fi fost mult mai la pământ. Sara m-a echilibrat din acest punct de vedere. Ea a pregătit terenul, Dumnezeu mi-a dat-o pe mama atât timp cât să mă obișnuiesc cu ideea. Din momentul îmbolnăvirii și când a fost în pat, am avut fix 4 luni. Stau lângă ea să văd că-i e greu, să o pot încuraja, să pot merge mai departe, să accept că ne iubim, dar că suntem foarte diferite chiar și-n aceste momente”, a mărturisit mai Alessandra Stoicescu, în podcastul ”Fain & Simplu”.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *