Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, parastas de lux la 40 de zile de la incinerarea mamei sale: “Am păgubit clubul”. Prețul unei sticle de șampanie a fost 2800 de lei

Iată ce s-a consumat la eveniment!

La începutul lunii trecute, Alex Dobrescu a trecut prin momente cumplite. Acesta a suferit foarte mult, după ce mama lui a trecut în neființă. Ulterior, l-a dorința femeii a incinerat-o și i-a împrăștiat cenușa în Lacul Tei. Acum, fostul partener al Cristinei Cioran i-a făcut parastas celei care i-a dat viață, dar nu unul obișnuit, ci unul de lux. Iată ce a dat de împărțit bărbatul!

Alex Dobrescu i-a făcut parastas de lux mamei sale. Ce alimente inedite a putut să împartă

Primele zile ale lunii trecute au fost cumplite pentru Alex Dobrescu. Pe data de 2 aprilie, bărbatul și-a anunțat prietenii virtuali că mama sa a încetat din viață. De asemenea, acesta i-a mulțumit femeii care l-a adus pe lume pentru tot ce a făcut pentru el.

”Îți mulțumesc pentru tot! Drum bun, dragă mamă”, a scris, atunci, fostul partener al Cristinei Cioran, pe Instagram.

Ulterior, Alex Dobrescu și-a incinerat mama. El a declarat că aceasta a fost ultima dorință a femeii, așa că i-a respectat-o. La 40 de zile de la acest moment, designerul de modă i-a făcut parastas celei care i-a dat viață.

”S-a mâncat tot ce era mai bun”

Alex Dobrescu și-a urmat propria tradiție, făcând din parastasul mamei sale un adevărat festin. La eveniment au luat parte doar doi invitați, cei mai buni prieteni ai fostului partener al Cristinei Cioran.

Aceștia s-au delectat cu cotlete de miel, stridii și paste cu creveți. De asemenea, au consumat șampanie de cea mai bună calitate. O singură sticlă a avut un preț de 2.800 de lei.

”Am păgubit clubul de șampaniile Veuve Clicquot. Prețul unei sticle a fost de 2800 lei. S-a mâncat tot ce era mai bun.

Am făcut asta în primul rând pentru mama. Dumnezeu s-o odihnească în pace”, a declarat Alex Dobrescu, conform celor de la Cancan.

Citește și Fostul iubit al Cristinei Cioran, ipostază șocantă. Alex Dobrescu și-a dat jos tricoul și a rămas la bustul gol în fața Tribunalului, ce spune de acuzațiile aduse!

Ce avere a moștenit de la cea care i-a dat viață

Alex Dobrescu a avut o relație excelentă cu mama lui, deși aceasta s-a stins din viață într-un azil. Înainte să moară, aceasta i-a lăsat, prin testament, o avere colosală designerului.

”Mama a lăsat, prin testament, ca doar eu să fiu prezent la incinerarea sa. A fost foarte bogată. Mi-a lăsat un card plin cu bani, cu 50.000 de lei, ca să-l folosesc pentru copiii mei, dar și un teren intravilan, la Corbeanca, de 10.000 de metri pătrați.

Dar și un mesaj în care mi-a scris următoarele: Să încercăm să nu supraviețuim într-o viață ce n-am trăit-o! Trăiește clipa suspendată între nimicnicie și eternitate”, a precizat fostul iubit al Cristinei Cioran.

Citește și Cristina Cioran și fostul iubit, din nou la cuțite. Reacția tranșantă a actriței, după ce Alex Dobrescu a spus că vrea să-i ia fetița!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *