Alex Dobrescu, tatăl fetiței Cristinei Cioran, reacție tranșantă după ce și fosta lui soție a cerut ordin de protecție împotriva lui: “Nu le-am iubit niciodată, am fost cu ele din interes”

Declaraţiile designerului sunt halucinante!

Alex Dobrescu nu se află în scandal numai cu Cristina Ciocan, ci și cu fosta lui soție cu care are un băiețel. Se pare că, de curând, femeia a cerut ordin de protecție împotriva lui și a și obținut acest lucru, însă decizia nu este definitivă. Cum a reacționat designerul de modă la aflarea veștii? Reacția lui i-a șocat pe mulți!

Alex Dobrescu, în scandal cu ambele mame ale copiilor săi

Alex Dobrescu, în vârstă de 39 de ani, are doi copii, un băiețel și o fetiță, din două relaţii anterioare. După cum se știe deja, designerul de modă a conceput o fetiţă cu Cristina Cioran.

Însă, la scurt timp după ce aceasta a venit pe lume, cei doi părinți s-au despărțit. Acum, aceștia sunt la cuțite, iar actrița a cerut ordin de protecție împotriva tatălui copilului ei.

A făcut declarații uluitoare despre fostele sale partenere

Înainte de a fi cu Cristina Cioran, Alex Dobrescu a fost căsătorit, iar din acest mariaj a rezultat un băiat. Ei bine, se pare că, recent, și fosta soție a designerului a cerut ordin de protecție împotriva acestuia.

Cum a reacționat bărbatul? Ei bine, el a mărturisit că nu este deloc afectat de deciziile fostelor lui partenere, fiindcă oricum nu își mai dorea să aibă vreo legătură cu ele.

Citește și Cristina Cioran, o nouă confruntare cu fostul iubit: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare”. Ce urmează să se întâmple, actrița a trăit momente de coșmar!

”Am spart bula minciunilor și valorile de săpun în care trăiesc”

Mai mult, Alex Dobrescu a declarat că nu le-a iubit niciodată pe mamele copiilor săi, ci că a stat cu ele doar din interes.

El a spus că s-a căsătorit cu fosta lui soție pentru a-i aduce pachete la pușcărie, iar despre relația cu Cristina Cioran, a spus că intenția lui a fost să aibă un acoperiș deasupra capului.

”Nu le-am spart nicio ușă, n-am lovit nimic. Le-am spart bula minciunilor și valorile de săpun în care trăiesc. Deci eu când apar adevărul lor începe să se clatine și e mult mai ușor să ceară un ordin de restricție, decât să stea față în față cu adevărul.

Femeia mi-a dat block ca să nu mai îmi dea niciun ban. M-am dus acasă la ea să îmi dea banii, să îl văd pe fiul meu. Nu a vrut să îmi deschidă ușa, am țipat un pic, nu am țipat tare că îl iubesc. (…)

Nu mă deranjează cu nimic ordinele de restricție, chiar îmi fac bine, chiar voiam să termin definitiv relația și cu ea și cu Kiki. Am fost doar din interes cu aceste două femei, și cu fosta mea soție, și cu Kiki. Au fost momente de cumpănă, dar m-am revanșat față de ele și le-am făcut doi copii.

Prima mi-a adus pachete la pușcărie, că de asta am fost cu ea și aveam nevoie să mă caute cineva. A doua, Cristina Cioran, am fost cu ea că o perioadă nu am avut unde să stau. Nu ne-am iubit niciodată. Am fost strict din interes cu ele și atât”, a declarat bărbatul, la Știrile Antena Stars.

Citește și Cristina Cioran și fostul iubit, din nou la cuțite. Reacția tranșantă a actriței, după ce Alex Dobrescu a spus că vrea să-i ia fetița!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *