Alex Velea, un exemplu de familist. Cum a reacționat atunci când a fost întrebat dacă ar înșela-o pe Antonia

Iată ce răspuns a oferit artistul!

Alex Velea și Antonia formează de 12 ani unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Aceștia au doi copii împreună și o relație de invidiat, reușind să mențină flacăra iubirii aprinsă, în ciuda tentațiilor și presiunilor din lumea mondenă. Recent, artistul a vorbit deschis despre povestea de dragoste cu mama băieților săi și despre valorile care îi unesc, într-un interviu acordat Ilincăi Vandici.

Sacrificii și valori comune

Alex Velea a subliniat că iubirea adevărată presupune sacrificii și eforturi constante din partea ambilor parteneri. ”Iubirea înseamnă sacrificiu, înțelegere, comunicare, loialitate.

Ea mi le oferă și cred că și eu i le ofer exact așa cum și le dorește ea. Suntem deja de 12 ani împreună”, a declarat artistul. Acesta a adăugat că menținerea unei relații solide este și mai dificilă în lumea mondenă, unde tentațiile sunt la tot pasul.

”E greu, în mediul nostru, să-ți păstrezi integritatea și să păstrezi o relație așa. Noi avem la bază niște valori simple, așa ne-au crescut ai noștri, doar că industria asta te zăpăcește un pic”, a explicat cântărețul.

Loialitate și împlinire

Întrebat dacă ar înșela-o pe Antonia, Alex Velea a răspuns ferm că nu simte nevoia să facă acest lucru. ”Eu pe ea nu o înșel, nu că nu ar afla, ci că nu simt”.

Acesta a subliniat că se simte pe deplin împlinit alături de partenera sa și că nu are nevoie de altcineva pentru a se simți fericit. Loialitatea și respectul reciproc sunt pilonii de bază ai relației lor.

Te-ar mai putea interesa și Ipostaza intimă în care au fost surprinși Antonia și Alex Velea, de ziua de naștere a acestuia. Cea mai frumoasă femeie din România și-a sărbătorit partenerul într-un mod special!

Importanța intimității și evitarea rutinei

În cadrul interviului, Ilinca Vandici l-a întrebat pe Alex Velea dacă partea sexuală contează într-o relație. Artistul a răspuns că ”contează mult”, dar nu este singurul aspect important.

”Felul în care o susții, felul în care știi să-i faci complimente, să nu uiți de treburile astea, să nu intri într-o rutină de aia proastă, pentru că monotonia te va duce la despărțire sau la lucruri de genul ăsta, să cauți complimente sau validare în altă parte”, a mai spus cântărețul, la podcastul Ilincăi Vandici.

Te-ar mai putea interesa și Imaginea incendiară cu Antonia care a scăpat pe internet. Doar Alex Velea o vede așa în intimitate!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *