Alexandru Ciucu rupe tăcerea despre fiicele sale. Ce nu a știut nimeni până acum: “Au o pasiune în acest domeniu” VIDEO EXCLUSIV

Fostul soț al Alinei Sorescu, detalii despre fiicele sale

Alexandru Ciucu are, din fosta căsnicie cu Alina Sorescu, două fiice, Raisa și Carolina. Se pare că micuțele sunt interesate și de domeniul modei, în care acesta activează, după cum ne-a dezvăluit designer-ul vestimentar, în exclusivitate pentru Ego.ro. De asemenea, el a mai punctat care sunt cele mai mari greșeli întâlnite la bărbați în materie de îmbrăcăminte.

Alexandru Ciucu, despre modă și fiicele sale

Alexandru Ciucu este un cunoscut creator de modă. Acesta ne-a vorbit despre cele mai mari greșeli pe care le fac bărbații atunci când își aleg un costum. Se pare că mulți nu recurg la o mărime potrivită și se feresc de anumite nuanțe:

“Pe zona de femei sunt relativ nou, pregătesc acum prima mea colecție. Am mai făcut mici colecții, dar aceasta o să fie the one, cea mai importantă, lucrez la ea de vreun an deja. Pe zona de damă nu pot să îmi dau cu părerea chiar așa, ca un expert. Pe zona de bărbați cea mai frecventă greșeală este alegerea greșită a măsurii sacoului, poate și pantalonilor. Când zic asta, mă refer atât pe dimensiunea orizontală, cât și pe cea verticală. Unii bărbați sunt tentați să își ia costume sau sacouri mai largi, căci în felul acesta se simt mai comod. Problema este când sunt prea largi, umerii sunt căzuți și abia se mai văd degetele din cauza mânecilor. Vorbind de pantalonii clasici, nu de jeans, când fac mai mult de un fad sau două, devine supărător pentru privitori! Aceasta ar fi cea mai frecventă greșeală, după care urmează asortarea culorilor. Bărbații sunt mai la adăpost aici. De frică, stau cu un costum negru, bleumarin sau gri, tocmai ca să nu greșească! Chiar și când sunt sub bagheta unui designer care le spune că este OK să asorteze anumite culori, au o reticență.”

“Costumul a devenit un element vestimentar mai puțin impus”

De asemenea, designer-ul vestimentar și-ar dori să existe mai multe evenimente la care bărbații să aleagă să poarte un costum. Acesta a mărturisit că, după pandemie, a observat că foarte mulți nu mai recurg la această piesă vestimentară clasică, însă speră să revină moda:

“Nu prea ai ce să faci în această direcție. Ar trebui să existe mai multe evenimente la care bărbații să fie tentați să poarte costum. În ultimii ani, bărbații poartă, în principiu costum, dar nu tot timpul, la un eveniment cum ar fi o nuntă. La botez nu prea. În zona de business, am observat că, cel puțin după pandemie, costumul a devenit un element vestimentar mai puțin impus și mai puțin ales de către bărbați. Îmi pare rău pentru lucrul acesta, dar sperăm că moda revine!”

Ce spune despre fiicele sale

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu s-au hotărât să meargă pe drumuri separate. Cei doi au împreună două fiice, Carolina și Raisa. Creatorul de modă a explicat că micuțele sunt interesate de partea de modă, ba chiar au început să facă haine pentru păpuși:

“Sigur că da, au o pasiune în acest domeniu amândouă, dar parcă Raisa puțin mai mult. Totuși, una are o pasiune de a se îmbrăca. Raisa e mult mai atentă la lucrurile cu care se îmbracă, iar dacă ceva nu se asortează perfect, adică culoarea de la tricou cu adidașii, iese un întreg “scandal”. Carolina e mai aplecată către a le face. La un moment dat mi-au zis: “Tati, să ne aduci și nouă țesături pe acasă!”. Le-am adus tot felul de rămășițe, voiau să îmbrace păpuși. Le cumpăr păpuși, vin cu ele acasă și se joacă cât se joacă cu hainele cu care vin. La un anumit brand de păpuși există și o parte de garderobă, cumperi păpușa în hainele în care este și, după, poți să îi cumperi și haine. Le-am cumpărat și haine, dar ele au vrut să le facă! Important este că acolo, undeva, în sufletul lor există această dorință de a schimba vestimentația chiar și unei păpuși. Așa se începe! Să zicem că da, ar fi o lipsă de modestie, dar să zicem că da (n.r. au de unde să moștenească talentul)!”

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *