Alexandru Ion din serialul „Lia, soția soțului meu”, probleme grave de sănătate. A fost operat, după un banal consult la medic. „Nu mai am 25 de ani” VIDEO EXCLUSIV

Cum a descoperit totul

Alexandru Ion are doar 35 de ani însă mărturisește că organismul său nu mai este ca acum 15 ani. Actorul din serialul „Lia, soția soțului meu” a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că a mizat pe tinerețe și a ajuns să descopere o gravă problemă de sănătate dintr-o simplă întâmplare.

Prin ce operație a trecut Alexandru Ion

În ultimii ani, tot mai mulți români, de cele mai multe ori află că sunt bolnavi atunci când au dureri îngrozitiare sau când fac vreo infecție. Puțini sunt cei care își fac analizele periodic, evitând astfel să ajungă pe masa de operație. Din păcate, din prima categorie se află și actorul din serialul „Lia, soția soțului meu”, difuzat pe Antena 1, care a descoperit involuntat că are o problemă la genunchi și că trebuie să se opereze. Alexandru Ion mărturisește că nu operația în sine a fost o problemă, ci perioada de recuperare.

„Acum nu mai am probleme. Ce ați văzut pe Instagram este un videoclip fictiv, dar popularizez un loc în care într-adevăr am fost la fizioterapie. La un moment dat. Acum vreo doi ani când m-am operat de menisc și a trebuit să fac recuperare. Fiind un loc pe care l-am experimentat în mod direct atunci pot să-l recomand cu încredere”, ne-a povestit actorul.

De-a lungul timpului, Alexandru Ion a avut de interpretat diferite personaje care aveau de-a face cu lumea sportului, cel mai cunoscut rol fiind cel de fotbalist din serialul „Atletico Textila”, difuzat la Pro TV, însă mărturisește că nu acestea i-au afectat sănătatea, ba din contră cu ajutorul sportului a descoperit care îi erau problemele.

„Acum practic Lacrosse se cheamă, o chestie care se joacă cu niște bețigașe. Adevărul este că ușor-ușor încep să simt vârsta. Nu mai am 25 de ani. Glumesc. Și ăsta este un răsfăț până la urmă, dar însă e și o realitate că începi așa ușor-ușor să simți că parcă nu se mai încheagă toate cum se închegau într-o vreme. Dar ce să facem?”, a mai povestit Alexandru Ion.

Citește și Alexandru Ion, despre rolul pe care îl are în serialul de la Antena 1: „În Lia-soția soțului meu sunt mai înspre papagal”. Cum se împarte între filmări și repetiții la teatru VIDEO EXCLUSIV

„Din fericire nu am avut probleme la ligamente”

Pentru tânărul actor a fost un șoc atunci când a aflat că nu are altă soluție decât să urce pe masa de operației, însă s-a mai liniștit în momentul în care a aflat că problema lui de sănătate nu era una foarte gravă.

„Din fericire nu am avut probleme la ligamente că acolo este mult mai complicat. Am avut o ruptură de menisc care a fost degenerativă, nu a fost o conseciță a unui traumatism și am descoperit-o jucând tenis. Iată, vezi făcând sport cu drag și spor. Mă dureau genunchii și am zis că hai să vedem de la ce e. Am descoperit cu stupoare că era această ruptură de menisc”, a mai declarat Alexandru Ion pentru EGO.ro, completând că este inevitabil, după o anumită vârstă, ca atunci când ajungi pe mâna medicului să nu se găsească vreo problemă de sănătate care trebuie tratată.

„Când iei oamenii la puricat găsești la fiecare o problemă de sănătate. Ceva acolo găsești. O mână ruptă, un picioruș, șalele care dor”.

Citește și De ce mama lui Alexandru Ion nu-l recunoaște ca actor, deși fiul ei are numeroase proiecte: „Trebuie să fii angajat într-un teatru sau să iei un premiu”. Ce pregătește după succesul filmului „Taximetriști” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *