Alexia Eram, adevărul despre certurile cu fratele ei, Aris. Ce se întâmplă în spatele camerelor de la America Express: “L-am bătut la cap” VIDEO EXCLUSIV

Alexia Eram nu a avut nevoie de psiholog la revenirea de la ”America Express”

Alexia și Aris Eram sunt una dintre cele mai îndrăgite echipe de concurenți din acest sezon ”America Express”, iar asta se datorează modului lor de a fi în competiție. Etichetați drept ”copii de bani gata”, cei doi frați au câștigat un mare capital de imagine în momentul în care, ajunși în zonele sărace din Columbia, au demonstrat că nu locul, ci oamenii contează. Alexia Eram a povestit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că i-a fost mai greu să se reacomodeze cu confortul de acasă decât cu condițiile grele din competiția din cadrul reality show-ului.

Alexia și Aris Eram i-au impresionat pe fanii ”America Express”

Telespectatorii au rămas profund impresionați de modul în care privesc Alexia și Aris Eram competiția ”America Express”. La cum se prezintă în social media, cel puțin fiica cea mare a Andreei Esca, toată lumea credea că vor cere să vină acasă de la prima cazare mai insalubră.

”Ne așteptam. Adică știam unde mergem. Într-adevăr, uitându-mă acum, chiar am văzut că noi am prins aproape cele mai, nu proaste, dar fără igienă. Dar să știi că în cazările astea am întâlnit cei mai frumoși oameni. Cu cât familia era mai săracă, cu atât ne dădea mai mult din nimicul lor. Deci să știi că s-a meritat, pentru că am învățat foarte multe lucruri și am întâlnit niște oameni minunați”, ne-a povestit Alexia Eram, completând că se aștepta ca cei de acasă să creadă despre ea că este o persoană mai fițoasă, însă, de cele mai multe ori, social media nu reflectă realitatea:

”Cred că foarte multă lume avea această impresie despre mine, dar eu așa sunt. Să știi că nu sunt o persoană cu impresii. Știam unde mă duc, știam ce o să fac. Normal că fiecare este în confortul lui de acasă, dar știam unde o să mă duc și asta era experiența și dacă asta trebuie să fac și acolo trebuie să dorm, acolo o să dorm”.

”Sunt certuri între frați”

Fiica Andreei Esca și a lui Alexandre Eram mărturisește că a luat cea mai bună decizie atunci când a plecat în această competiție alături de fratele ei, căci se pare că doar el înțelege pe deplin spiritul competitiv al tinerei. Extrem de sinceră, Alexia mărturisește că nu este doar competitivă, ci și un pic ofticoasă, așa că, cel mai probabil, urmează să-i vedem câștigând și alte amulete sau jocuri pentru imunitate.

”Eu sunt foarte competitivă. Dar cred că ambele combinate. Sunt o persoană foarte competitivă. Fratele meu la fel, dar el este puțin mai relaxat, mai calm. Eu sunt mai tare. Și atunci ne completăm”, ne-a mai povestit tânăra, completând că și fratele ei are același caracter, însă este o fire mult mai calmă și mai calculată:

”Tot timpul am fost așa. El a fost genul mai relaxat, mai calm, eu cea mai competitivă, mai cu adrenalină, să facem lucruri, mai înțepată. Tot timpul am fost așa”.

Chiar dacă pare că Alexia își ceartă fratele mai mic ori de câte ori prinde ocazia, se pare că cei doi așa funcționează și această relație au avut-o încă din copilărie: ”O să vedeți că uneori dormeam și vine cameramanul peste noi, adică nu se întâmplă mare chestie dimineața. Nu ne trezim de foarte multe ori înainte să vină operatorul. O să vedeți. Pe Aris abia că pot să-l trezesc. Toate certurile care or să fie, sunt certuri între frați, care or să fie oricum difuzate. Deci o să vedeți. Cum s-a văzut și în ediția în care l-am bătut la cap cu tabloul ăla. Adică, na. Certuri între frați”, a mai povestit amuzată Alexia Eram pentru EGO.ro.

”Ca să nu intru în cine știe ce depresie mi-am pus tot felul de activități”

Mai greu i-a fost la reîntoarcerea în țară, însă nu cum le-a fost multor concurenți din edițiile trecute, care au recunoscut că au cerut ajutorul psihologilor. Alexia Eram devenise dependentă de adrenalina de la ”America Express”, așa că atunci când a revenit acasă a avut nevoie de două săptămâni să reintre într-o rutină.

”Sincer, nu am avut nevoie pentru că știam din alte sezoane că mulți când au revenit acasă au avut nevoie de psiholog și atunci când m-am întors, ca să nu intru în cine știe ce depresie sau filme ceva, mi-am pus tot felul de activități când am venit: filmări, întâlniri cu prietenii. Adică mi-am umplut programul ca să reintru în viața mea normală. Dar, într-adevăr, m-am adaptat mult mai repede acolo decât m-am readaptat aici. Pentru că simțeam că sunt așa, nu mai fac nimic, adică nu mai era adrenalina aia nonstop, 24 din 24. Dar mi-am revenit repede. Cam două săptămâni așa a durat”, a mai declarat Alexia Eram pentru EGO.ro.

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *