Alexia Eram are un corp de invidiat. Decolteul a atras toate privirile, cum s-a pozat fiica Andreei Esca: “Alungă vrăjile”

Iată cum s-a pozat Alexia Eram!

Înainte de a participa la America Express, Alexia Eram era apreciată de milioane de adolescenți, acum, însă, fiica Andreei Esca a ajuns la inimile tuturor românilor și și-a mărit numărul de urmăritori din online. Recent, influencerița a avut o apariţie de infarct pe reţelele sociale. Tânăra și-a arătat decolteul generos, iar fanii n-au contenit cu laudele.

Alexia Eram, în sutien pe rețelele sociale

O tânără extrem de isteață, de educată și de frumoasă, așa o descriu fanii pe Alexia Eram, mai ales după ce au urmărit-o pe iubita lui Mario Fresh la America Express, acolo unde a format o echipe redutabilă împreună cu fratele ei mai mic, Aris Eram.

În vârstă de 23 de ani, influencerița se poate lăuda cu o comunitate impresionantă de urmăritori în online, cu un partener extrem de chipeș și de talentat, dar și cu un corp de invidiat.

Iar Alexia Eram se simte foarte bine în pielea ei. Drept dovadă, aceasta s-a pozat, de curând, în sutien, cu decolteul la vedere, iar fanii au înroșit butonul de like și au complimentat-o pe concurenta de la America Express.

Alexia Eram are un corp de invidiat
Alexia Eram

Alexia Eram, complimentată de internauți

Până la momentul scrierii acestui articol, postarea fiicei prezentatoarei de știri de la Pro TV a adunat aproape 2000 de aprecieri și zeci de comentarii. Internauții au avut numai cuvinte de laudă la adresa Alexiei Eram.

”Aveam o altă impresie despre voi, dar după America Express mi-am dat seama că sunteți niște copii deosebiți.

Crăciun fericit, fată frumoasă, alături de familia ta minunată!

Lenjeria Roșie este pentru Noaptea de Revelion, Alungă Vrăjile…

Îmi ești tare dragă!

Sărbători frumoase, Alexia!”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de celebra influenceriță.

Citește și Ce etnie au socrii Andreei Esca. Detalii mai puțin știute despre familia vedetei Pro TV. Alexia Eram a făcut dezvăluirea!

Alexia Eram, despre nunta cu Mario Fresh

Concurenta de la America Express trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Mario Fresh. Cei doi formează un cuplu încă de când erau doar niște adolescenți, iar întrebarea care stă pe buzele tuturor este dacă și când urmează nunta. Iată ce a declarat vedeta despre căsătoria cu iubitul ei.

”Am 23 de ani, cred că suntem tineri, nu cred că trebuie să fim presați de acest lucru. Avem o relație foarte frumoasă și cred că atunci când o să fie timpul, o să fie timpul.

Ce fată nu se vede mireasă? Cred că atunci când o să se întâmple o să mă gândesc la toate detaliile, am foarte multe idei și probabil atunci când va fi să se întâmple, atunci o să mă gândesc mai mult”, a spus fiica Andreei Esca, potrivit Spynews.ro.

Citește și Alexia Eram, în lacrimi la America Express. Ce mesaj a primit de la iubitul ei, Mario Fresh: “Acum vede toată lumea”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *