Alexia Eram, în lacrimi la America Express. Ce mesaj a primit de la iubitul ei, Mario Fresh: “Acum vede toată lumea”

Iată ce mesaj superb a primit Alexia Eram de la Mario Fresh!

Miercuri seară, pe data de 13 decembrie, Alexia Eram a izbucnit în lacrimi la America Express. Asta după ce sora lui Aris a citit o scrisoare pe care a primit-o de la iubitul ei, Mario Fresh. Iată ce cuvinte emoționante i-a transmis cântărețul partenerei sale!

Alexia Eram a plâns din cauza lui Mario Fresh, la America Express

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete de la noi din țară. Ei se iubesc de ani buni, chiar de pe vremea când erau doar niște adolescenți.

De curând, însă, relația lor a fost supusă unui test dificil. Influencerița și artistul au fost nevoiți să stea o perioadă despărțiți, asta pentru că fiica Andreei Esca a fost plecată pe Drumul Soarelui, acolo unde l-a avut alături pe fratele ei.

Totuși, în ediția de aseară, concurenta de la America Express a avut parte de o surpriză de proporții. Ea a primit o scrisoare extrem de sensibilă si plină de dor de la partenerul ei.

Ce i-a transmis Mario Fresh iubitei sale

În scrisoare, Mario Fresh a încurajat-o pe Alexia Eram să dea tot ce are mai bun la America Express și să rămână concentrată. Artistul este convins că partenera sa și Aris Eram pot fi câștigătorii acestui sezon.

”Capul meu frumos, sunt cel mai mândru din lume de tine, de voi. Mereu am știut că am lângă mine o femeie determinată și ambițioasă. O femeie perfecționistă care nu se teme de încercări și obstacole. Acum vede toată lumea ce luptătoare am lângă mine și de unde îmi vine toată motivația și inspirația mea ca artist. Te iubesc!

Nu am cum să îți descriu în cuvinte cât de fericit sunt pentru tine că ai parte de această experiență și vreau să știi că tu pentru mine deja ești o câștigătoare, dar nu numai pentru mine, alături de Aris, știind cum voi reușiți cel mai bine să vă impulsionați unul pe celălalt, știu că vă veți întoarce acasă cu marele trofeu și cu multe amintiri amuzante, pe care abia aștept să le ascult. Stai pe Drumul Soarelui, capul meu frumos și strălucește la fel ca el”, i-a transmis cântărețul iubitei sale.

Citește și Alexia Eram dă cărțile pe față despre relația cu fratele ei, Aris. Cum se înțeleg după America Express: “Nu vorbeam atât de des” VIDEO EXCLUSIV!

”Eu sunt capul lui și el e capul meu”

Alexia Eram nu a rămas indiferentă la cuvintele iubitului său, ba chiar s-a emoționat foarte tare și a început să plângă. Concurenta de la America Express i-a transmis lui Mario Fresh că îl iubește și că abia așteaptă să ajungă acasă pentru că îi este foarte dor de el.

”Mulțumesc! Și eu te iubesc! Abia aștept să îl văd pe Mario. Mi-e foarte dor de tine, Cap! Noi ne spunem cap, nu știu de ce, pur și simplu. Mi-a spus cândva că am cap frumos și a rămas așa.

Eu sunt capul lui și el e capul meu. Mi-e foarte dor de el și abia aștept să îl văd. O să țin această scrisoare cu mine până la sfârșit”, a spus creatoarea de conținut.

Citește și Obiectele la care Alexia Eram nu renunță niciodată. Ce poartă la America Express, sunt cadou de la Mario Fresh!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *