Alexia Eram, schimbare îndrăzneață după America Express. A îmbrăcat cea mai frumoasă rochie și fanii au copleșit-o cu laude: “Ești minunată”

Alexia Eram s-a pozat într-o rochie superbă. Vezi cum arată ținuta influenceriței!

Alexia Eram nu a câștigat America Express, dar a câștigat simpatia a milioane de oameni. Ea și fratele ei, Aris, au făcut senzație în emisiunea de la Antena 1, iar românii i-au îndrăgit încă din prima clipă și i-au copleștit cu mesaje de susținere. Acum, fiica Andreei Esca vrea să fie cât mai aproape de fanii ei de pe rețelele sociale și postează destul de des. Recent, influencerița și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie de-a dreptul spectaculoasă.

Alexia Eram, în cea mai frumoasă rochie

După ce a ajuns până în marea finală America Express alături de fratele ei, Alexia Eram și-a mărit numărul de urmăritori din online. Alexia și Aris Eram au dat dovadă de o educație deosebită, au fost extrem de simpatici și descurcăreți, iar telespectatorii de la Antena 1 s-au îndrăgostit iremediabil de ei și le-au transmis toată căldura lor prin intermediul rețelelor sociale.

Acum, fiica Andreei Esca este mai activă ca niciodată în mediul online, acolo unde postează fel de fel de fotografii. De curând, vedeta s-a afișat într-o rochie lungă, cu volane, în două culori, cu umerii goi și care prezintă un corset în zona bustului.

Fanii au fost cuceriți de apariția fermecătoare a Alexiei Eram

Ținuta de-a dreptul spectaculoasă a făcut-o pe Alexia Eram să arate foarte bine, iar complimentele au curs fără încetare în josul postării de pe Facebook. Vezi și tu imaginile cu Alexia Eram în galeria FOTO a acestui articol!

”Ești minunată  la fel de frumoasă și elegantă ca mama ta, vă ador!!!!!

Eşti spectaculoasă!

Ești o câștigătoare…o superbă… ai o educație atât tu cât și fratele tău de nota 10 … respect pt părinții voștri care cu toate că au o situație financiară deosebită au știut să vă educe … și voi … ați știut să acumulați aceste lucruri. Nu ați ajuns beizadele ca alți copii care au situații materiale. Voi ați arătat că știți să vb în franceză, spaniolă, engleză…. Și what??? Dar mai știți să faceți multe lucruri: Să munciți pt bani .. să respectați pe alții ceea ce nu au făcut .. n am voie să spun cum le aș numi pe vampele din finală…Voi oricum sunteți învingători”, sunt doar câteva dintre comentariile scrise de internauți.

Citește și Cât costă pantofii pe care Alexia Eram i-a primit de la Mario Fresh, de Crăciun. Artistul nu s-a uitat la bani, orice femeie visează la așa model!

”Am descoperit bărbatul Aris”

La finalul competiției America Express 2023, unde Alexia și Aris Eram au ocupat locul doi, influencerița a oferit o declarație emoționantă referitoare la fratele ei. Fiica vedetei de la Pro TV a mărturisit că emisiunea i-a unit și mai tare pe ea și pe Aris și că pe Drumul Soarelui a reușit să-l descopere mai bine pe cel care îi este frate.

”A fost cea mai tare experiență din viața mea. Mi se pare că am învățat foarte multe lucruri. Mi-am legat o nouă conexiune cu fratele meu. Pot spune că l-am regăsit.

În primul rând, am descoperit bărbatul Aris. Mi se pare că acolo l-am redescoperit pe Aris. Cred că a fost o experiență extraordinară pentru amândoi”, a declarat influencerița la Antena 1.

Citește și Alexia Eram are un corp de invidiat. Decolteul a atras toate privirile, cum s-a pozat fiica Andreei Esca: “Alungă vrăjile”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *