Alexia Eram și Mario Fresh, 6 ani de relație. Ce surpriză uriașă i-a pregătit artistul iubitei sale

Mario Fresh a lăsat-o fără cuvinte pe Alexia Eram
Alexia Eram și Mario Fresh, 6 ani de relație. Ce surpriză uriașă i-a pregătit artistul iubitei sale

Mario Fresh și Alexia eram au împlinit 6 ani de relație. Cei doi formează un cuplu foarte apreciat din showbizul românesc, iar pentru a face ca totul să fie special, artistul i-a pregătit o surpriză de zile mari iubitei lui.

Alexia Eram și Mario Fresh, 6 ani de relație

Alexia Eram a fost surprinsă de iubitul ei cu un buchet uriaș de trandafiri, o sticlă de șampanie dar și un tort pe care era o lumânare în formă de cifra șase. De asemenea, pe jos, Mario Fresh a făcut un 6 din petale de trandafiri roșii. Iubita lui le-a pozat pe toate și a publicat imaginile pe rețelele de socializare.

“La mulți ani împreună”, este mesajul de pe tortul pregătit surpriză pentru Alexia Eram din partea lui Mario Fresh.

Imediat au apărut o mulțime de urări. “Mulți ani frumoși împreună! / Sunteți un cuplu perfect! Mulți ani înainte, să fiți sănătoși fericiși și binecuvântați! 🌹🌹🌹”, sunt câteva dintre ele.

Alexia Eram și Mario Fresh, 6 ani de relație
Alexia Eram și Mario Fresh, 6 ani de când sunt împreună

Mario Fresh și Alexia Eram, despre povestea lor

Mario și Alexia formează un cuplu de șase ani, s-au gândit și la căsătorie și familie, însă au luat, la un moment dat, în calcul și posibila despărțire. Dacă s-ar ajunge într-o asemenea situație, cei doi și-ar dori să rămână foarte buni prieteni.

„Nu am avut momente grele, suntem doi “puști” cu capul pe umeri, care discută super deschis, se iubesc pentru că există iubire și merg înainte cu ceea ce au, încercând să facă o viață frumoasă (…)  Dacă cumva se întâmplă să nu mai existe (n.r iubirea), batem palma și rămânem prieteni, dar sper să nu se întâmple asta, pentru că mi se pare că suntem făcuți unul pentru celălalt”, a dezvăluit Mario Fresh.

Alexia Eram și Mario Fresh, 6 ani de relație
Alexia Eram și Mario Fresh, 6 ani de când sunt împreună

Mario Fresh, despre prima întâlnire cu părinții Alexiei Eram

Mario Fresh susține că a fost mai emoționat atunci când l-a cunoscut pe tatăl Alexiei, decât atunci când a făcut cunoștință cu Andreea Esca. Artistul mărturisește că a fost primit cu căldură în familia iubitei lui. Aceștia au o relație foarte apropiată acum și se pozează împreună ori de câte ori au ocazia. Imaginile ajung pe rețelele de socializare, acolo unde fanii scriu tot timpul mesaje de apreciere.

“Emoționat, îți dai seama. Mai emoționat eram când am făcut cunoștință cu tatăl, să fiu sincer. Am trecut repede peste pasul acesta pentru că am fost primit cu căldură”, a povestit Mario Fresh pentru ego.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
7 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *