Andreea Raicu s-a născut pe data de 18 iulie 1977, la București. Debutul și l-a făcut în modelling, după care a intrat în televiziune, ca prezentatoare de emisiuni de divertisment. Este cunoscută și ca o promotoare a bunului gust și a stilului în vestimentație. Este foarte implicată în modă și la cei 46 de ani pe care îi are, vedeta se află într-o formă de invidiat. Alimentele pe care Andreea Raicu le consumă în vacanță. Trucul simplu care o ajută să nu se îngrașe.
Se pare că pe lângă genele bune pe care le are, Andreea Raicu mai face și exerciții fizice și mai are și grijă la alimentația pe care o are, acestea fiind extrem de importante pentru ea, chiar și atunci când se află în vacanță.
Într-o postare de p contul acesteia de Instagram, fostul fotomodel a vorbit despre dieta pe care o ține în timpul vacanțelor sale, iar de data asta vedeta se află în insula Corfu din Grecia. Iată așadar ce alimente consumă aceasta în concediu și cum și-a început Andreea postarea.
„What I eat in a day – holiday edition. Dieta nu există în vacanţă, dar echilibrul şi starea de bine ar trebui să primeze oricând”
„De aceea oriunde m-aş duce şi oricâte tentaţii aş avea în faţă, sunt câteva reguli de la care nu mă abat niciodată:
1) La mic dejun trebuie să am curcubeu în farfurie. Gust din toate fructele proaspete (le combin cu migdale şi nuci) şi-mi iau energie şi vitamine pentru toată ziua, oricâte ture de piscina aş da…
2) La prânz mă joc cu mai multe opţiuni: ceviche, salata mare cu de toate, fructe de mare pe grătar… depinde ce-mi face cu ochiul.
3) Cina ar trebui să fie cea mai light pentru ca somnul de vacanţă e atât de dulce şi nu vreau să-l stric punându-mi corpul să lucreze peste program pentru o digera mese grele. Dacă e să rămâi cu un singur lucru din tot ce ţi-am spus mai sus, acela ar fi să-ţi asculţi corpul. Eu nu-mi impun nimic cu stricteţe, dar îmi place să am grijă de mine, să mă simt bine.Sigur că o să-mi iau o îngheţată dacă am chef (deşi ştiu că lactoză nu-mi prieteste deloc), sigur că mai gust nişte tzatziki cu pâine (deşi glutenul e no-go pentru mine), dar am mereu grijă să fac totul cu moderaţie”.
„Cine vrea să-și petreacă vacanța umflat, balonat, moleșit și cu crampe? Eu clar nu”.