Cătălin Crișan este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Cântărețul are o carieră de peste trei decenii, timp în care s-a făcut remarcat de toți iubitorii muzicii de calitate. Un alt moment care a atras atenția tuturor a fost când solistul a reușit să slăbească peste 30 de kilograme în doar două luni.
Cătălin Crișan a scăpat de kilogramele în plus datorită unei diete ce presupune mai multe mese pe zi. Regimul său alimentar se bazează pe principiul prevenirii senzației de foame. Astfel, cea mai ușoară modalitate de a reuși această performanță ține de consumarea a unui număr de cinci mese pe zi, la distanță de fix trei ore. În felul acesta, vedeta a slăbit 30 de kilograme, de la 104 kilograme.
Dieta lui Cătălin Crișan durează 66 de zile și este împărțită în șase etape:
Etapa 1 cuprinde 14 zile după cum urmează:
Etapa 2 durează 9 zile, în primele trei zile se consumă:
În următoarele șase zile: carne, mezeluri și ouă.
Etapa 3 se ține 12 zile și cuprinde: În primele trei zile:
În următoarele trei zile – doar carne, mezeluri și ouă, în alte trei zile: 500 g pe zi de fructe (doar crude, coapte sau compot), legume și zarzavaturi (gătite fără ulei, sub formă crudă, în supe (cu lămâie, fără ulei și fără borș), ciorbe (cu lămâie sau iaurt), ghiveci la cuptor etc. și 500 g pe zi de lactate. În restul de zile rămase – carne, mezeluri și un ou.
Etapa 4 durează 13 zile și presupune: În primele două zile: 500 g pe zi de fructe, legume și 500 g pe zi de lactate; în următoarele trei zile: carne slabă sau mezeluri slabe, la o singură masă pe zi se consumă o lăptucă, ardei verde și varză albă; în următoarele două zile: fructe și legume; în următoarea zi: 500 grame pe zi de lactate; în următoarele două zile: fructe și legume; în următoarele trei zile: carne slabă și mezeluri slabe.
Etapa 5 durează 8 zile și constă în: primele două zile – fructe și legume. În următoarea zi: lactate proaspete; în următoarele două zile: fructe și legume, apoi restul zilelor: carne slabă, mezeluri și un ou pe zi.
Etapa 6 durează 10 zile și cuprinde: primele două zile trebuie să mănânci 500 g pe zi de fructe, legume și 400 g pe zi de lactate; în următoarele opt zile (consumi alternativ): o zi fructe, legume și salate, o zi carne slabă+ o salată la o masă.
Pe parcursul dietei, Cătălin Crișan a renunțat la ulei, zahăr, dulciuri, miere, alcool, băuturi carbogazoase dulci, stafide, curmale, smochine, mango, avocado, struguri, pere, prune, fructe uscate, nuci, fisc, alune, semințe, ceapă, usturoi și hrean. Alte două reguli presupun trei litri de apă pe zi (nu în timpul mesei) și cina să fie la ora 19:30.