Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Artista reușește, de ani buni, să se mențină într-o formă de invidiat și a dezvăluit câteva dintre secretele siluetei sale. Care sunt alimentele pe care Loredana Groza le-a scos definitiv din meniu și ce reguli are atunci când vine vorba despre alimentație.
Ajunsă la 53 de ani, Loredana reușește să își mențină formele care au consacrat-o. Ba mai mult, unii ar spune că arată chiar mai bine decât atunci când s-a lansat în muzică. Lori face sacrificii pentru a arăta bine în ținutele de scenă și se menține activă, astfel încât să poată dansa cot la cot cu trupa ei, în concerte. Sportul face parte din rutina ei și o ajută să își antreneze atât trupul, cât și mintea.
Citește și: Loredana, o nouă schimbare de look. O prinde de minune, arată mai tânără cu ani buni
Atunci când vine vorba despre alimentație, Lori se ferește de excesele culinare și este conștientă de faptul că nu mai poate mânca aceleași lucruri ca în urmă cu 20 de ani, fără să existe consecințe. Artista a dezvăluit recent că nu se atinge de pâine și de produsele care conțin gluten. Lori spune că, atunci când ajungi să îți cunoști corpul și știi ce îi face bine și ce nu, este mai ușor să ai o alimentație echilibrată.
”Nu mă ating de pâine și de tot ceea ce ține de făină, gluten. Sunt ca Djokovic, ca un campion mondial. Cred că trebuie să își cunoști corpul. Ajungem la un anumit moment în care trebuie să știm foarte bine cum să ne întreținem și cum să ne hrănim și ce are nevoie corpul nostru. Sunt ani de zile în care am făcut tot felul de excese și îți dai seama că tot noi suntem cei care plătim creditul”, a declarat Loredana Groza, pentru Unica.
Glutenul este denumirea pentru o anumită proteină care se regăsește în grâu, secară și orz. Toate derivatele din grâu conțin gluten, acest lucru însemnând că îl regăsim în pâine, paste, biscuiți etc.
În ultimii ani, tot mai multe persoane au descoperit că au o sensibilitate sau chiar intoleranță la gluten și au decis să îl excludă din alimentație, pentru a evita problemele digestive. Intoleranța la gluten poate fi diagnosticată în urma unui consult de specialitate și a unui set de analize specifice.