Alimentul care te ajută să slăbești rapid după sărbători. Trebuie să îl mănânci de trei ori pe zi

"Puteți mânca de trei ori pe zi"
Alimentul care te ajută să slăbești rapid după sărbători. Trebuie să îl mănânci de trei ori pe zi

A trecut perioada meselor îmbelșugate cu tot felul de preparate tradiționale. Acum, toată lumea caută să dea jos kilogramele acumulate de sărbători. Mihaela Bilic, nutriționist, a dezvăluit care este alimentul care te ajută să slăbești rapid după sărbători. Specialistul în alimentație sănătoasă a făcut câteva recomandări.

Alimentul care te ajută să slăbești rapid după sărbători. „Puteți mânca de trei ori pe zi”

Mihaela Bilic susține că după un exces, cum se întâmplă de sărbători, organismul are nevoie de o pauză. Este nevoie de multă hidratare și aici nu este vorba doar de apă, ci și de ciorbe, mai ales cele de legume, care nu au mai deloc calorii. Specialistul îndeamnă să mâncăm ciorbă chiar și de trei ori pe zi deoarece este plină de fibre, vitamine, minerale și apă. Potrivit ei, nimeni nu se gândește la ciorbă ca la alimentul ideal pentru slăbit, însă chiar este.

„Cel simplu lucru după un exces este să îi dăm o pauză organismului. Ce înseamnă această pauză? Hidratare din belșug și nu mă refer doar la apă ci și la ciorbe, dacă se poate de legume, la care nici măcar nu merită să le numărăm caloriile. Acolo avem doar apă, fibre, vitamine, minerale, deci doar sănătate. A se consuma fără moderație de această dată. Puteți abuza de ea, puteți mânca ciorbă de trei ori pe zi! Nimeni nu se gândește la ciorba ca la alimentul ideal de slăbit! Este o chestiune pe care v-o recomand”, a explicat Mihaela Bilic.

Alte alimente care ajută organismul după mesele de sărbători: „Îl ajutăm să ardă mai repede grăsimea de rezervă”

Mihaela Bilic a mai vorbit și despre produsele lactate. Aici intră laptele bătut, laptele dulce, iaurturile, cașul și brânza proaspătă. Acestea au calciu din belșug și ajută la deblocarea metabolismului, astfel va arde mai repede grăsimea de rezervă.

„Apoi produsele lactate slabe. Fie că e vorba de lapte bătut, lapte dulce, iaurturi, chiar și cașul sau brânza proaspătă are în compoziție calciu din belșug care ne ajută să deblocăm metabolismul și să îl ajutăm să ardă mai repede grăsimea de rezervă”, a adăugat Mihaela Bilic.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *