Cătălin Scărlătescu se numără printre vedetele care au câștigat bătălia cu kilogramele. Realizarea sa este cu atât mai remarcabilă cu cât celebrul chef nu a depus un efort ieșit din comun și nici nu a apelat la intervenții chirurgicale complicate. Iată care este alimentul la care a renunțat Cătălin Scărlătescu.
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că chef Cătălin Scărlătescu a reușit să slăbească foarte mult fără a depune însă un efort prea mare.
Juratul emisiunii ”Chef la cuțite” a reușit performanța de a da jos nu mai puțin de 30 de kilograme, ajungând de la 130 la 100 kilograme. Cu toate acestea, celebrul bucătar nu a putut sta departe de cele mai gustoase preparate. El a renunțat însă la doar un singur aliment.
Cătălin Scărlătescu a dezvăluit în urmă cu ceva timp care este secretul dietei sale. Celebrul chef a măturisit că a renunțat să mai consume pâine, lucru pe care îl recomandă și altor persoane care vor să slăbească.
„Am slăbit pentru că nu am mâncat pâine. Preferăm un sendviş cu mezeluri, am uitat să mai gătim. Eu am slăbit şi vă recomand să vă uitaţi bine pe ce daţi banii. Nu vă zgârciţi cu stomacul vostru! Investiţia cea mai mare este ce băgaţi în voi”, dezvăluia anul trecut Cătălin Scărlătescu.
Juratul emisiunii Chefi la cuțite a precizat că din dieta sa nu au lipsit fructele și legumele proaspete, pe care însă nu le-a consumat într-o anumită ordine sau ținând cont de cantitate.
„Am mâncat doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie, fără ulei, și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”, a mai dezvăluit cunoscutul bucătar.
Cătălin Scărlătescu a știut să profite de notorietatea sa pentru a câștiga bani frumoși. Restaurantul pe care el îl deține, ”XChef by Cătălin Scărlătescu” est eunul dintre cele mai apreciate din București.
Însă și prețurile sunt pe măsură. Spre exemplu, doar pentru o porție de cartofi prăjiți, pofticioșii trebuie să scoată din buzunar nu mai puțin de 46 de lei. Tot același preț îl are și o porție de legume.
Cei care vor să mănânce o salată Caesar vor plăti 58 de lei. Pe de altă parte, pasionații de dulciuri se pot delecta cu Panna cotta by Rareș Dinu care costă 42 de lei sau cu Tarta xchef by Rareș Dinu care costă tot atât.