Alimentul la care Viorica de la Clejani a renunțat. Decizia i-a salvat căsnicia cu Ioniță: “Ne iubim mai des”. Cum arată artista acum

Ce schimbări a observat

Scris de: Daoud Andra

29 Dec. 2023

Viorica de la Clejani a făcut câteva schimbări radicale în ceea ce privește alimentația în ultimul timp. Problemele de sănătate au forțat-o să fie mai atentă în ceea ce privește excesele pe care le făcea. La ce a renunțat și ce beneficii a observat de când a făcut schimbarea.

Viorica de la Clejani a făcut o schimbare radicală

În urmă cu ceva timp, Viorica de la Clejani a fost diagnosticată cu diabet și a fost nevoită să facă unele schimbări majore în ceea ce privește stilul de viață. Cântăreața a renunțat la unele alimente nesănătoase și la obiceiurile care nu îi făceau bine. Nu doar că a reușit să țină afecțiunea sub control, dar a dat jos câteva kilograme bune.

”Am reușit să duc diabetul în remisie de la coadă la cap. Nu mai mănânc nimic, o să mă duc de tot. Țin pasul cu Ioniță, mi-a zis că, dacă mai sunt balenă ucigașă, mă lasă. Eu țin la căsnicia mea. Nu mai mâncăm niciunul, vino să controlezi frigiderul, e gol”, a mărturisit Viorica de la Clejani, la emisiunea Vorbește Lumea, la PRO TV.

Citește și: Viorica și Ioniță de la Clejani, așa cum nu i-ai văzut vreodată. Unde s-au pozat cu Johnny Depp, imagini virale

Alimentul la care Viorica de la Clejani a renunțat. Decizia i-a salvat căsnicia cu Ioniță 1
Artista a pierdut câteva kilograme bune în ultimul timp

”M-am dat pe vegan”

Cândva o gurmandă declarată, Viorica de la Clejani spune acum că a renunțat la fripturi și la preparatele din carne, care îi plăceau atât de mult. Are o alimentație bazată pe legume, după cum a povestit tot ea.

”Eu nu mai mănânc, m-am dat pe vegan, așa ceva nu mai există. Legume. Am un inginer de sunet care mi-a insuflat. Ioniță nu mai mănâncă aproape nimic. De două zile cam îmi tremură corpul. Aseară nu am mâncat. Mâncam la 02.00 noaptea mămăligă, pui la ceaun, el nu mânca. Ține regim de o viață întreagă. E la menopauză, îi face concurență lui Fulgy. Dacă am văzut că nu mai mănâncă, pentru cine să mai gătesc? De dragul animalelor nu mai vreau să mănânc carne. Am văzut niște reportaje pe YouTube”, a adăugat solista.

Citește și: S-a aflat acum! Ce diferență de vârstă este între Viorica și Ioniță de la Clejani. Doar apropiații știau

Viorica de la Clejani spune că noul stil de viață nu doar că a ajutat-o să slăbească și să țină boala sub control, ci și să fie mai energică și să aibă parte de apropieri fizice mai des cu soțul ei.

”Vreau să fiu frumoasă, sănătoasă și să trăiesc mult și bine. Acum am cea mai mare energie, de când am slăbit ne iubim mai des. Înainte nu prea mai mergea treaba”, a mai spus ea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
6.4 34 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *