Alimentul pe care Răzvan Simion l-a scos definitiv din dietă: “Mi-a fost cel mai greu”. A fost nevoit să renunțe la asta pentru a se menține în formă

Prezentatorul a povestit cât de dificil i-a fost

Scris de: Daoud Andra

11 May. 2024

La 43 de ani, Răzvan Simion se pregătește să spună ”Da” pentru a doua oară. Prezentatorul de la Neatza se menține într-o formă fizică excelentă, după ce a renunțat la câteva vicii. El a mărturisit recent cât de greu i-a fost să excludă din alimentație un ingredient pe care îl consuma zilnic.

Răzvan Simion a renunțat complet la un anumit aliment

În urmă cu ceva timp, Răzvan Simion a decis să facă o serie de schimbări în ceea ce privește stilul de viață. Prezentatorul de la Antena 1 a renunțat la fumat, după ce fusese dependent de tutun mai bine de 20 de ani. Apoi, pentru că începuse să acumuleze kilograme în plus, a decis să excludă complet din alimentație zahărul.

Invitat recent în podcastul lui Teo Trandafir, Răzvan a povestit că i-a fost mult mai dificil să renunțe la zahăr decât la tutun și că sevrajul a fost mai puternic.

Vezi și: Alimentul pe care îl consumă Emilia Ghinescu în fiecare dimineață pentru a se menține într-o formă de invidiat, la 45 de ani. “Mănânc câteodată câte un borcan”

”Nu mai mănânc zahăr, beau apă alcalină, fac tot felul de terapii interesante. Am renunțat la fumat, după 28 de ani de băgat puternic”, a povestit prezentatorul, în podcastul lui Teo.

Răzvan Simion
Răzvan Simion era dependent de dulciuri

”Cu zahărul mi-a fost cel mai greu”

”Am renunțat la zahăr. El se depune și mâncam zahăr rafinat foarte mult. (…) Mâncam dulce din sculare-n culcare, uneori chiar și-n somn. Exact cum m-am lăsat de fumat, de azi pe mâine, și de toate chestiile care ar putea să-mi facă rău, m-am lăsat și de zahăr. De mâine nu mai mănânc zahăr, să văd ce se întâmplă.

Sevrajul a fost mai tare decât la țigări. E pe modelul am doi drăcușori și pe umeri și unul zice ‘mănâncă savarina aia’ și celălalt ‘n-auzi ce a zis ăsta, să mănânci’. E greu. Asta cu zahărul mi-a fost cel mai greu. Și se gătesc la mine acolo niște bunătăți”, a dezvăluit Răzvan Simion, în podcastul ”Gând la gând cu Teo”.

Vezi și: Alimentul pe care Ioana Ginghină l-a consumat după o pauză de 8 ani. Ce probleme de sănătate are

Prezentatorul de la Neatza a vorbit și despre schimbările pe care le-a făcut din punct de vedere al comportamentului. Răzvan Simion spune că încearcă să spună mai des ”Nu” celor din jur și ”Da” lui însuși.

”Ca să învăț să spun ‘Nu’, nici acum nu pot pe de-a întregul, mi-a fost foarte greu. Mi-a fost foarte greu să iert și să spun ‘Nu’. Timpul meu, viața mea. Nu mai gândesc în ce am sau nu de câștigat. Pur și simplu mă stoarce chestia asta, mă consumă, ăla ce vrea de la mine?”, a mai spus el.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *