Alina Ceușan, despre cum a fost cucerită de soțul ei. Ce nu a știut nimeni despre Raul Tișa: „Am zis DA din prima” VIDEO EXCLUSIV

Ce nu știai despre soțul Alinei Ceușan

Începând cu 2 octombrie, telespectatorii o pot vedea pe Alina Ceușan în rolul de gazdă a emisiunii ”Love Island”, încercând să-i facă pe cei 10 concurenți să trăiască o experiență de neuitat în Tenerife, iar la final să-și găsească jumătatea. Alina Ceușan a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că ea și-a găsit jumătatea acum 12 ani și că au impresionat-o cu totul alte lucruri la Raul Tișa, tatăl copilului ei, decât se așteaptă lumea.

Ce a cucerit-o pe Alina Ceușan la soțul ei

Alina Ceușan nu pleacă singură în Tenerife pentru a prezenta show-ul ”Love Island”, ci alături de familia ei, Raul și Rock Tișa. De când s-a căsătorit cu tatăl copilului ei, Alina Ceușan a încercat să facă toate activitățile alături de Raul. Ce-i drept, cei doi au și crescut împreună din toate punctele de vedere, având o relație de 12 ani.

”Ceea ce m-a impresionat pe mine în primul rând la soțul, la Raul, că suntem împreună de aproape 12 ani, a fost în primul rând felul lui de a fi. Pentru că în orice situație este efervescent, este pozitiv și trăiește viața, fiecare moment, la maxim. Mi-a plăcut mindset-ul lui, bineînțeles și fizic, nu se pune problema, că asta a fost așa la o primă vedere, dar modul în care gândește, modul în care se gândește la viitor și mai târziu am mai descoperit și alte lucruri la el. Am zis ”DA” din prima”, ne-a mărturisit Alina Ceușan, completând că, în ziua de azi, femeile nu mai sunt superficiale și caută altceva la bărbatul de lângă ele, nu doar un look perfect:

”Cred că în 2023 noi căutăm altceva la un bărbat. Adică nu mai cauți să fie ”țiplan” și plin de mușchi, să arate bine și așa mai departe. Nu. E vorba de un ”pachet” complet, care să vină cumva în ajutorul tău, să te ajute să crești, să fie un ghidaj pentru tine în tot ceea ce faci și să spui ”DA”, vreau să fie alături de mine toată viața, vreau să fiu tatăl copiilor mei și așa mai departe. Adică este foarte important să găsești un om cu care să click-uiești instant”.

”Zici că ați fost lângă mine la schimbat de scutece”

Viața lor nu s-a schimbat radical în momentul în care fiul lor a venit pe lume, căci amândoi parteneri s-au implicat în creșterea lui.

”Îmi vine să cred că Rock a crescut. Știu cum au trecut toate nopțile alea nedormite, mai ales în prima jumătate de an. Toți ziceți că a fost foarte cuminte de zici că ați fost lângă mine la schimbat de scutece. Am arătat de când l-am născut și am spus toate lucrurile, am împărtășit niște lucruri din zona de parenting, din viața de familie. Au trecut trei ani, știu unde au trecut, știu ce s-a întâmplat, dar nostalgia asta îți revine în momentul în care te uiți la pozele de când era mic, bebeluș, și atunci zici că vai ce mare e”, ne-a povestit prezentatoarea emisiunii ”Love Island”, care, în ciuda faptului că uneori îi este dor de vremurile când Rock era un bebeluș, acum se bucură că poate comunica altfel cu el.

”Evident că îmi este dor de el când era bebeluș, dar acum pot comunica cu el. Merge de doi ani la o grădiniță în Cluj, unde studiază în limba engleză. Atenție, studiază copilul de mic. Are treabă. Învață engleză, mai vorbesc și în română. Eu vorbesc cu el acum și în română pentru că e o ”greșeală” de-a mea, el îmi răspunde în română. Acum are o perioadă în care preferă româna. Are perioade în care preferă engleza, dar acum oricât m-aș concentra îmi este greu. Eu îl întreb în engleză și el îmi răspunde în română. Și atunci, fără să vrei, faci transferul ăsta între limbi. Dar cred că faptul că am vorbit până acum în engleză îl pregătește cumva și pentru plecarea în Tenerife, unde i-am găsit o grădiniță în spaniolă-engleză și poate că mai învață și spaniola. În primul rând, eu mă gândesc la dezvoltarea lui dincolo de a învăța o limbă străină”.

Motivul pentru care vorbește în două limbi cu fiul ei

Alina Ceușan mărturisește că a ales să vorbească în două limbi cu fiul ei și sfătuiește toate mămicile să-i urmeze exemplul, asta pentru că ajută la dezvoltarea copiilor, mai ales când aceștia sunt la vârste fragede.

”La noi în casă s-a vorbit jumate-jumate, și română, și engleză. E ca într-o familie bilingvă, ca să înțeleagă cei care ne urmăresc. Foarte simplu. Zici că engleza e ceva SF. Trebuie să învățăm toate limbile sau măcar o limbă străină trebuie să cunoști. Dacă părintele cunoaște engleza, franceza, italiana, orice limbă, este păcat să nu învețe. Credeți-mă că avem foarte mulți prieteni și foarte multe cunoștințe în jur care au urmat acest exemplu. Este pentru dezvoltarea copilului, nu pentru că ar putea să învețe din clasa I engleză, dar îi va veni foarte ușor să învețe orice limbă mai apoi. E dovedit că acești copii care învață două limbi sunt receptivi altfel, încă de la primele luni, la anumite sunete. Era un studiu făcut pe engleză versus spaniolă”, a mai povestit Alina Ceușan pentru EGO.ro.

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *