Alina Pușcaș, despre cea mai mare dramă din viața ei. Vedeta a povestit totul cu ochii în lacrimi: ”Nu a venit niciodată să mă vadă”

Bruneta a făcut mărturisiri din copilăria sa!

Alina Pușcaș nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de televiziune de la noi din țară. De curând, ea a vorbit despre cea mai mare dramă din viața ei. Într-un interviu sincer, vedeta a oferit detalii emoționante despre copilăria sa.

Drama din viața Alinei Pușcaș

Alina Pușcaș are o poveste de viață extrem de tristă, despre care foarte puțină lume știe. Prezentatoarea TV a fost abandonată de tatăl ei atunci când ea avea doar trei ani.

Bărbatul și-a părăsit familia, iar Alina Pușcaș a rămas în grija mamei. Într-o mărturisire pentru Viva, vedeta a povestit cum acest moment i-a schimbat viața pentru totdeauna.

”Practic, nu m-a lăsat el, așa a decis legea la acel moment. Din ce știu de la bunici și mătuși, el și-ar fi dorit să rămân la el, dar legea nu i-a dat câștig de cauză. Din momentul în care și-a făcut o altă familie, relația mea cu el s-a răcit foarte mult…Am devenit străini destul de repede.

Străini, formali… cum vrei să-i spui. Nu a depins deloc de mine, eu eram acolo între doi adulți care nu s-au mai suportat și am avut numai de suferit pe tema asta. Mă bucur că totuși asta a funcționat pentru perioada maturității mele ca un anti-exemplu.”, a mărturisit moderatoarea.

Această declarație arată cât de mult a suferit Alina Pușcaș din cauza separării părinților săi și cât de mult și-a dorit să aibă o relație normală cu tatăl ei.

Cum a fost afectată de divorțul părinților

Divorțul părinților săi a avut un impact profund asupra Alinei Pușcaș, deși la vârsta de trei ani nu înțelegea pe deplin situația. Absența tatălui a devenit mai evidentă pe măsură ce creștea și vedea familiile complete ale colegilor săi.

”Divorțul în sine nu cred că m-a afectat, pentru că la 3 ani nu înțelegeam nimic. Dar puțin mai târziu, când vedeam că majoritatea colegilor mei aveau mama și tatăl în aceeași casă, îmi doream și eu să știu cum e să fie așa…

De la dorința asta au și pornit vizitele la familia tatălui meu când am mai crescut, dar acele vizite îmi aduceau mai mult frustrări.”, a declarat prezentatoarea TV pentru aceeași sursă.

Aceste vizite, în loc să îi aducă alinare, au generat mai multe frustrări, accentuându-i dorința de a avea un tată prezent în viața sa.

Citește și Ce a luat Alina Pușcaș acasă de pe platoul “Te cunosc de undeva!”: “Îl port în continuare”. Ce ținute au pus-o în dificultate pe vedeta TV VIDEO EXCLUSIV!

”Mi-aș fi dorit să fi fost mai implicat în viața mea”

Unul dintre cele mai dureroase aspecte ale relației cu tatăl său a fost lipsa lui de implicare. Alina Pușcaș a aflat ce meserie a avut tatăl său abia la priveghiul acestuia.

”Da, spre surprinderea mea, atunci am aflat că era profesor de schi alpin la Clubul Steaua. Am fost șocată, pentru că mereu le spuneam bunicilor că îmi doresc să învăț să schiez… și totuși nu a venit niciodată din partea lui propunerea de a mă învăța asta.

Da, normal că mi-aș fi dorit să fi fost mai implicat în viața mea, mi-ar fi plăcut să îl fi văzut luptându-se să mă vadă, să ieșim la înghețată… dar ce luptă să ducă?

Zi de zi, eram la liceu, la 50 de metri distanță de unitatea militară în care lucra. Nu a venit niciodată să mă vadă, nici măcar la festivitatea de terminare a liceului… Aș zice că a fost doar alegerea lui.”, a mai adăugat vedeta.

Aceste cuvinte ilustrează profund durerea și dezamăgirea pe care Alina Pușcaș le-a simțit de-a lungul anilor din cauza indiferenței tatălui său. În ciuda acestei suferințe, vedeta a găsit puterea să meargă mai departe.

Astăzi, Alina Pușcaș este un model de reziliență și putere, demonstrând că, în ciuda oricăror dificultăți din trecut, se poate construi o viață plină de succes și împlinire.

Citește și Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, fac educație financiară cu copiii lor. Cum au câștigat primii lor bani: ”S-au prins” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *