Alina Sorescu, prima reacție după ce Alexandru Ciucu a fost surprins în public alături de iubită: “Adevărul iese întotdeauna la suprafață”

Reacția cântăreței după ce designerul a fost surprins alături de altă femeie!

Alina Sorescu a avut o primă reacție după ce încă soțul ei, Alexandru Ciucu, a fost surprins în public alături de presupusa sa iubită. Designerul a fost fotografiat în compania unei brunete, despre care circulă zvonuri că i-ar fi fost amantă în timpul mariajului cu solista. Ce a declarat cântăreața? Vezi în rândurile de mai jos!

Reacția Alinei Sorescu după ce Alexandru Ciucu a fost surprins alături de altă femeie

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au despărțit în urmă cu mai bine de un an de zile. Însă, cei doi foști parteneri, care au împreună și două fetițe minunate, nu s-au separat și oficial.

Cântăreața și creatorul de modă mai au de clarificat lucruri în instanță și împart custodia celor două copile, Raisa și Carolina. Cei doi urmează ca săptămâna viitoare să se întâlnească la tribunal, acolo unde va avea loc termenul în procesul de divorț.

Designerul a fost surprins cu presupusa iubită

Până atunci, însă, Alexandru Ciucu își vede de viață și chiar pare că este într-o nouă relație. Recent, paparazzi Cancan l-au surprins pe designer în compania unei femei. Cei doi păreau foarte apropiați și și-au petrecut noaptea împreună în locuința bărbatului.

Însă, bruneta ar fi o cunoștință mai veche a creatorului de modă. În presă s-a speculat faptul că aceasta i-ar fi fost amantă în timpul mariajului cu artista și chiar că ar avea un copil împreună. Vezi imaginile cu cei doi AICI!

Citește și Alexandru Ciucu iubește din nou după divorțul de Alina Sorescu? Cine ar fi noua lui iubită, cum arată tânăra. Imaginile i-au dat de gol!

”Faptele și imaginile vorbesc de la sine”

Acum, Alina Sorescu a oferit o primă reacție după ce a văzut fotografiile cu tatăl fetițelor ei și presupusa iubită a acestuia.

”Faptele și imaginile vorbesc de la sine despre el și nu despre mine. M-am obișnuit să fiu vinovata de serviciu, cum se sugerează și acum.

Adevărul iese întotdeauna la suprafață atunci când imaginea pe care dorim să o promovăm nu este și cea reală”, a declarat cântăreața, conform celor de la Spynews.ro.

Citește și Alexandru Ciucu a răbufnit după imaginile cu noua lui “iubită”. Fostul soț al Alinei Sorescu a vrut ca toți să afle de la el: “Asistăm la o regie”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *