Ana Baniciu a postat prima imagine cu fiul ei. Cum arată și cu cine seamănă Aris FOTO

Bebelușul i-a cucerit pe internauți!

Fanii Anei Baniciu au avut parte de o surpriză de proporții! În urmă cu puțin timp, artista a publicat pe rețelele sociale prima imagine cu bebelușul ei, Aris, iar reacțiile internauților  nu au întârziat să apară. După o lungă perioadă în care a arătat doar fragmente din viața de mamă, blondina a decis să împărtășească o fotografie completă și adorabilă cu fiul ei.

Prima fotografie cu fiul Anei Baniciu

Ana Baniciu se simte pe deplin împlinită de când a devenit mamă. Alături de Edy Kovacs, partenerul ei de viață, artista este foarte fericită.

Cei doi își petrec fiecare moment alături de micuțul Aris, care a adus o nouă lumină în viața lor. Fericirea pe care o trăiesc împreună este evidentă în fiecare postare, iar această ultimă imagine nu face excepție.

”Seamănă cu soțul tău”

În fotografia recent publicată, Aris apare zâmbind larg, iar fanii au fost imediat cuceriți de farmecul său. Comentariile au fost copleșitoare, pline de cuvinte de laudă și admirație. ”Ce drăgălășenie!”, ”Cât e de frumos 😘 Să vă trăiască, să fie sănătos!😘😘 Seamănă cu soțul tău, dar se mai schimbă🥰” și „Ce frumusețe!” sunt doar câteva dintre reacțiile pozitive primite.

Pentru Ana Baniciu, această perioadă este una unică și specială. Artista a împărtășit cu fanii săi fiecare etapă a sarcinii și a primelor luni de viață ale lui Aris, dar mereu cu discreție, păstrând intimitatea momentelor de familie. Publicarea acestei fotografii complete reprezintă un gest de deschidere și apropiere față de cei care o urmăresc și o susțin.

Citește și Câte kilograme are Ana Baniciu, la o lună după ce a născut. ”Da, sunt o norocoasă”. Și-a etalat silueta în costum de baie și fanii au rămas uimiți!

Mircea Baniciu, fericit să aibă rolul de bunic

Familia Anei Baniciu este în culmea fericirii. Tatăl artistei, celebrul Mircea Baniciu, și-a exprimat bucuria de a deveni bunic. Într-o declarație emoționantă, el a spus cât de mândru și fericit este de acest nou rol în viața sa. De asemenea, a observat cu drag că nepoțelul său seamănă foarte mult cu el.

Totodată, Edy Kovacs, partenerul Anei, este extrem de îndrăgostit de fiul său. Cei doi soți își petrec cea mai mare parte a timpului împreună, bucurându-se de fiecare clipă alături de Aris. Micuțul a reușit să cucerească inimile părinților săi încă de la primul zâmbet, iar acum, cu siguranță, a câștigat și inimile fanilor artistei.

Citește și Ana Baniciu a născut. Artista și soțul ei, Edi Kovacs, au devenit pentru prima dată părinți!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *