Ana Baniciu are un look nou. Ce tunsoare și-a făcut la scurt timp de la nuntă. Fanii au reacționat imediat: “Păpușă!”

Cântăreața a ales o tunsoare în trend!

Ana Baniciu este una dintre cele mai talentate cântărețe de la noi din țară. La finalul lunii trecute, vedeta a făcut un pas important în viața sa privată. Mai exact, ea s-a căsătorit religios cu Edy Kovacs. Însă, fiica artistului Mircea Baniciu nu mai arată deloc ca în imaginile de la nuntă. Iată cum s-a tuns frumoasa vedetă. Transformarea este de-a dreptul fabuloasă!

Ce schimbare de look și-a făcut Ana Baniciu? Iată cum s-a tuns vedeta

La aproape două săptămâni de la nunta cu Edy Kovacs, îndrăgita cânătreață s-a afișat pe internet cu un look total diferit. Artista a publicat câteva imagini pe reţelele sociale cu noua tunsoare, iar internauții au recunoscut-o cu greu.

Fiica artistului Mircea Baniciu a renunțat la părul lung și a adoptat o tunsoare, care este în trend anul acesta. Este vorba despre tunsoarea tip bob. Vezi imaginile cu solista în galeria FOTO!

Aceasta i se potrivește de minune Anei Baniciu, iar acest lucru a fost observat și de fanii ei din mediul online care au luat cu asalt butonul de like și secțiunea de comentarii.

”Păpușă!

Ești adorabilă.

Frumoasa Ana ❤️ Ne place mult!

Aaaaa ce-mi place❤️❤️❤️❤️

Îți stă foarte bine 😍

Ce frumoasa ești 😍”, au fost doar câteva dintre reacțiile celor din mediul online.

Citește și Rochia de mireasă spectaculoasă purtată de Ana Baniciu la nunta ei. A fost îndelung admirată FOTO!

Surpriza pe care Ana Baniciu le-a pregătit-o invitaților de la nuntă

Ana Baniciu a publicat imaginile cu noua tunsoare abia acum, dar se pare că vedeta și-a tăiat părul chiar în timpul nunții. Partenera de viață a lui Edy Kovacs ar fi dispărut în timpul petecerii pentru a-și schimba ținuta, însă vedeta a decis să-și schimbe și coafura.

”A avut un moment inedit în care s-a tuns în timpul nunții. S-a schimbat în cea de-a doua ținută și s-a tuns chiar în timpul evenimentului.

Când s-a schimbat în cea de-a două ținută, a apărut cu părul mai scurt. Toată lumea era WOW când s-a întâmplat acest lucru”, a mărturisit unul dintre apropiații Anei Baniciu, conform celor de la WOWbiz.ro.

Citește și Gestul pe care Ana Baniciu l-a făcut la cununia civilă pentru tatăl ei, Mircea Baniciu: “Era foarte mândru!”. Ce detalii a dezvăluit despre nuntă VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *