Ana Baniciu și-a afișat burtica de gravidă. Cât de bine îi stă însărcinată în cinci luni, fanii sunt topiți după ea

Iată cum arată vedeta, însărcinată în cinci luni!

La mijlocul lunii ianuarie, Ana Baniciu a dat vestea că este însărcinată. De asemenea, vedeta a anunţat şi sexul bebeluşului. Se pare că soția lui Edy Kovacs va aduce pe lume un băiețel. După acel anunț, toată lumea aşteaptă să vadă noi imagini cu ea şi cu burtica. Acum, cântăreața le-a făcut pe plac fanilor ei de pe rețelele sociale şi le-a arătat o nouă poză cu ea gravidă.

Imagini cu Ana Baniciu, însărcinată în cinci luni

Ana Baniciu, în vârstă de 30 de ani, este în culmea fericirii! Frumoasa actriță și cântăreață este gravidă și îi va dărui un băiețel lui Edy Kovacs. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ trei ani de zile, iar în luna septembrie a anului trecut s-au căsătorit.

Atunci, superba artistă a fost condusă la altar chiar de către tatăl ei, nimeni altul decât muzicianul Mircea Baniciu. De curând, pe Instagram, blondina a publicat o nouă fotografie cu ea gravidă.

Vedeta arată impecabil

Ana Baniciu este însărcinată în cinci luni, dar nu are nicio problemă să își expună burtica de gravidă, și dacă privim imaginea din galeria foto a acestui articol putem înțelege și de ce.

Partenera de viață a lui Edy Kovacs arată foarte bine la doar căteva luni înainte de naștere. Vedeta nu pare să fi luat kilograme în plus și poartă o rochie de culoare bej.

Citește și Singura dorință a lui Mircea Baniciu după ce a aflat că fiica lui, Ana Baniciu, este însărcinată: “E foarte emoționat!” VIDEO EXCLUSIV!

Cum se va numi băiețelul Anei Baniciu

Recent, Ana Baniciu a declarat într-o emisiune TV că nu știe încă cum se va numi bebelușul ei. Vedeta a dezvăluit că s-a gândit la mai multe prenume, printre care și Aris.

”Nu, dacă aveți idei, vă rog frumos. Nu știu încă, nu ne-am gândit. Mie îmi place Aris foarte mult, Edy nu știe. Multe nume ce ne plac sunt deja luate. O să vedem. Mie mi-ar plăcea să fie un nume care să înceapă tot cu ”A”, mi-a plăcut numele meu”, a declarat cântăreața.

Citește și Ana Baniciu a dat vestea cea mare: este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă: „Noi 3”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *