Ana Maria Mărgean, despre ce înseamnă viața unui copil vedetă. Cum e să renunți la copilărie pentru visul tău: „Păpușa Lizzie este cea mai bună prietenă a mea” VIDEO EXCLUSIV

Ana Maria Mărgean a devenit cunoscută drept fetița minune de la „Românii au talent”, iar acum în palmares i se adaugă și participarea de la „America’s Got Talent: All Stars”, unde a cucerit publicul și juriul cu momentul său senzațional. Însă, pentru toate acestea, adolescenta în vârstă de 13 ani a trebuit să-și sacrifice copilăria. Ana Maria Mărgean a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că păpușile sunt cele mai bune prietene ale ei, mai precis Lizzie.

La începutul anului, Ana Maria Mărgean a ajuns pe scena americană cu un moment de senzație, așa cum obișnuiește să facă ori de câte ori apare în fața publicului. La „America’s Got Talent: All Stars” au urcat câștigătorii trofeului din țările în care este difuzată emisiunea, iar Ana Maria a reprezentat România, fiind câștigătiarea sezonului 11 „Românii au talent”. Pe fetița ventriloc am întâlnit-o însă și în altă ipostază, cea de fotomodel în cadrul celei mai recente prezentări de modă organizată de Alin Gălățescu.

„Am această ținută, custom made by Raluca Soare, și Lizzie este asortată cu mine. Ea nu s-a machiat pentru că promovează naturalețea, dar eu am acest make-up ca să se potrivească cu ținuta”, ne-a declarat Ana Maria Măgean, întreruptă de cea mai bună prietenă a ei, păpușa Lizzie. „Eu sunt o fashionistă. Ana îmi spune mereu să nu-mi mai cumpăr haine”, lucru confirmat de adolescentă. „Da. Cheltuie un pic cam mult. Cred că de la mine a învățat că și eu îmi mai iau haine din când în când, doar că ea este regina”.

„Încerc să echilibrez munca cu copilăria”

Deși păpușa Lizzie o însoțește peste tot și face parte din majoritatea numerelor ei de ventrilocie, în America Ana Maria Mărgean a ales să se prezinte în fața publicului cu alte păpuși.

„Lizzie nu a fost cu mine în America și a trebuit să iau alți prieteni cu mine. M-am distrat de minune. Deși îmi doream să fie și Lizzie cu mine, o să fie și alte dăți”, ne-a mai povestit adolescenta, lucru care a deranjat-o foarte tare pe Lizzie. „Nu mi-a plăcut chestia asta”, a ținut să precizeze Lizzie prin intermediul Anei Maria Mărgean.

Deși totul face parte dintr-un show și numerele ei sunt împreună cu diferite păpuși, adolescenta își împarte însă copilăria cu ele, căci nu are timp, asemenea celor de vârsta ei, să iasă cu prietenii, să meargă în mall-uri sau la baluri, căci tot timpul ei se împarte între școală și spectacole.

„O să am câteva evenimente. Deși este un pic obositor mie îmi place foarte mult ceea ce fac și trec ușor peste aceste activități. Mai ies din când în când cu prietenii, ne întâlnim destul de des, dar încerc să echilibrez munca cu copilăria”.

În aceste condiții, Ana Maria, câștigătoarea Românii au talent, mărturisește că Lizzie este cea mai bună prietenă a ei.

„Lizzie este cea mai bună prietenă a mea, prima mea păpușă. Ne înțelegem ca surorile”, întreruptă de păpușă, „Ne mai și certăm din când în când”, a dat Lizzie din casă. „Da. Păi așa fac surorile. Dar ne înțelegem foarte bine”.

Deși nu este o ființă vie, iar pentru unii poate ar părea ciudată această relație, pentru un copil este mai mult decât firesc să aibă prieteni și în rândul jucăriilor. Cu atât mai mult cu cât artista dă viață păpușilor cu care se prezintă în fața publicului și le tratează ca pe niște persoane adevărate.

„Nu am uitat-o niciodată pe undeva. Sunt foarte atașată de Lizzie și primul lucru la care mă gândesc atunci când plec undeva este să știu că Lizzie este bine și că este unde trebuie ea să fie”, a mai completat Ana Maria Mărgean pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *