Anamaria Prodan, decolteu amețitor la 51 de ani. Impresara a fost nașă de botez și a atras toate privirile FOTO

S-a asortat perfect cu iubitul ei, Ronald Gavril

Scris de: Daoud Andra

08 Jul. 2024

Anamaria Prodan și Ronald Gavril se comportă ca o familie și au fost nași de botez pentru a doua oară. Impresara a ales o ținută cu un decolteu riscant, care i-a pus perfect în valoare formele și silueta. Cum s-a îmbrăcat la biserică, puține femei ar avea curaj să poarte o asemenea rochie la 51 de ani.

Ținuta cu care nașa Anamaria Prodan a atras toate privirile

A fost un weekend plin de emoții pentru Anamaria Prodan și partenerul ei, Ronald Gavril. Cei doi au botezat un bebeluș, fiind pentru a doua oară în postura de nași de botez, de când formează un cuplu. Impresara a ales o rochie neagră, cu decolteu adânc și cu detalii sub formă de pietre în zona bustului. Ținuta fără bretele, cu croială tip sirenă, i-a pus perfect în valoare silueta și formele.

Anamaria Prodan a purtat un machiaj dramatic și a avut părul prins într-o coadă. Așa cum și-a obișnuit fanii, femeia de afaceri a publicat câteva imagini de la ceremonia religioasă, pe Instagram. Cei care o urmăresc au reacționat imediat când i-au văzut ținuta.

”Ce frumoși, rochia spectaculoasă, perfectă pentru tine. Jos pălăria”, ”Această rochie este superbă, iar tu ești divină”, ”Wow”, ”Regina” – au fost câteva dintre comentariile pe care le-a primit la postare.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril și-au asortat ținutele

Ce spune despre căsătorie

Impresara și boxerul trăiesc o poveste de dragoste intensă, de câteva luni bune. Mulți s-au întrebat dacă au planuri de căsătorie, însă cel puțin din punct de vedere legal, cei doi nu pot face acest pas deocamdată. Anamaria Prodan este în proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, iar lucrurile nu par să se încheie prea curând. Presa a speculat că femeia de afaceri și Ronald Gavril ar urma să îl pună naș pe Gigi Becali la nuntă, însă Anamaria Prodan a dezmințit acest zvon.

”Gigi Becali nu mai are chef și timp de nășit. Viața lui este rugăciunea. Viața lui este dedicată lui Dumnezeu nu este dedicată petrecerilor, nunților sau cumetriilor. Eu nu m-am împăcat cu Gigi ca să am avantaje de pe urma lui, căci nu am căutat asta niciodată de la nimeni. Partea cu viața mea personală îmi aparține și mă cunoașteți că dacă anunț nașul sau finul o fac public”, a spus impresara, în urmă cu ceva timp, într-un interviu pentru Click!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
6.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *