Anamaria Prodan i-a dat lovitura de grație lui Laurențiu Reghecampf. Ce a făcut impresara, nimeni nu se aștepta

”Îmi pare foarte rău de el”

Anamaria Prodan i-a dat lovitura de grație lui Laurențiu Reghecampf, bărbatul cu care a format un cuplu timp de 15 ani de zile și cu care are un copil. A trecut mai bine de un an de zile de când impresara și antrenorul s-au separat, dar abia acum agentul FIFA și-a acoperit tatuajul cu fostul partener de viață. Iată ce apare acum pe spatele vedetei!

Anamaria Prodan și-a acoperit tatuajul cu Laurențiu Reghecampf

Nu este niciun secret că Anamaria Prodan este pasionată de tatuaje. Impresara are mai multe astfel de ”opere” desenate pe corp. Pe spate, aceasta avea tatuat chipul fostului său soț, Laurențiu Reghecampf, alături de chipurile celor trei copii ai săi, Rebecca, Sarah și Laurențiu Jr.

La mai bine de un an de la separarea de antrenor, însă, agentul FIFA a decis să șteargă această amintire cu cel care i-a fost alături timp de 15 ani de zile.

Anamaria Prodan are acum pe spate un alt tatuaj, unul cu trandafiri și cu cei trei copii ai săi, pe care nu a ezitat să-l arate fanilor săi din mediul online.

”Eu sunt Anamaria Prodan și sunt mândră de copiii mei superbi”, a scris impresara pe Instagram, în dreptul fotografiei cu noul tatuaj.

Amintim că și antrenorul de fotbal avea tatuat pe braț numele Anamariei Prodan, însă acum l-a acoperit cu mai multe tatuaje, astfel încât acesta să nu mai fie vizibil.

Citește și Imagine incendiară cu Anamaria Prodan. Vedeta, surprinsă aproape goală pe balcon. Fanii au rămas uluiți!

Noul tatuaj al Anamariei Prodan
Noul tatuaj al Anamariei Prodan

”Nu vreau să îmi mai asociați numele cu al lui Reghecampf”

De curând, Anamaria Prodan a iesit din nou în presă, pentru a-l ataca pe fostul său soț. Aceasta s-a arătat revoltată de starea în care a ajuns ferma de la Snagov, cu care antrenorul a rămas după divorț.

”Nu vreau să îmi mai asociați numele cu al lui Reghecampf, decât atunci când vine vorba de istoria pe care amândoi am făcut-o în fotbal și când vine vorba de anii frumoși, unde am dat exemplu de familie perfectă în Romania! Ce face azi Reghe, cum a decăzut Reghe…

Nu pot să văd și să comentez. Îmi pare rău să aud și să văd așa imagini cu ferma. Îmi pare rău să aud că nu mai este pe nicăieri în fotbal, îmi pare rău de toată munca noastră de 17 ani. Îmi pare foarte rău de el, dar sper din toată inima să realizeze în ce situație este, să își dea cu apă pe față, să se ridice, căci dacă nu se ridică acum  urgent, se alege praful de el și de toată munca noastră, de atât de mulți ani.

Cred că nu conștientizează unde este azi, față de unde era alături de familia lui. Pe de o parte, este firesc, căci dacă nu dai atenție cand cineva te ajută enorm, te ridică și te trage numai spre cer. Dacă tu ești în lumea ta , nu conștientizezi cât de greu a fost sa ajungi atât de sus. Acum, nu vede în ce situație este, cu siguranță, căci, altfel, nu ajungea așa niciodată.

De la finala de Champions League, de la Reality-show-uri ani de zile, de la cea mai frumoasă familie a țării, de la un anturaj superb, cu oameni importanți, de la respect incredibil dat de societate, să ajungi așa… Este cumplit! Sincer, mă uit și îmi vine să plâng când văd cum s-a ajuns, dar i-am spus de ani de zile: Alegerile ieftine, te vor costa cumplit de scump! Îi doresc baftă și putere multă!”, a declarat agentul FIFA, potrivit Playtech Știri.

Citește și Imagini cu Anamaria Prodan care nu pot fi uitate niciodată. Momentul în care a pozat în cel mai provocator mod!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *