Anamaria Prodan, ipostaze intime din dormitor. Cum s-a pozat iubita lui Ronald Gavril în așternuturi

Imagini incendiare cu Anamaria Prodan au fost publicate pe internet!

Cu toate că a trecut de 50 de ani, Anamaria Prodan a rămas la fel de tânără și sexy. Impresara este posesoarea unui trup de invidiat și nu ezită să-și expună formele perfecte în mediul online ori de câte ori prinde un moment liber. Recent, iubita lui Ronald Gavril s-a filmat în dormitor, iar fanii au savurat imaginile cu ea!

Anamaria Prodan s-a pozat în așternuturi

Anamaria Prodan nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Este singura femeie impresar din lumea fotbalului românesc, iar de-a lungul timpului a trecut prin mai multe scandaluri de răsunet, care însă au făcut-o să fie mai puternică și mai încrezătoare în propriile forțe.

Nu mai este un secret că vedeta a trecut printr-un divorț dureros și o relație eșuată, însă acum pare să-şi fi găsit liniştea alături de Ronald Gavril. Pugilistul o face foarte fericită pe fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, cel puțin asta reiese din fotografiile pe care agentul FIFA le postează pe rețelele sociale.

Anamaria Prodan, ipostaze intime din dormitor
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, mesaj subtil pentru fostul soţ?

Recent, însă, impresara s-a filmat singură în așternuturi, într-o ipostază care i-a pus pe jar pe urmașii lui Adam. Anamaria Prodan s-a afișat plină de energie pozitivă și de încredere încă de la prima oră a dimineții, dar mesajul pe care l-a transmis a atras atenția tuturor. Să îi fie oare adresat fostului ei partener de viață, Laurențiu Reghecampf?

”Să te blochez? Nu! O să mă vezi cum câștig”, a scris impresara în dreptul videoclipului distriibuit pe Instagram.

Citește și Ce a împărțit Anamaria Prodan la parastasul mamei sale: „În amintirea ei nimic nu este prea mult sau prea scump”. Rar vezi așa ceva!

Cine este Ronald Gavril, noul iubit al Anamariei Prodan

Anamaria Prodan s-a afișat pentru prima oară cu Ronald Gavril în preajma sărbătorilor de iarnă. De atunci, cei doi se postează foarte des împreună și se complimentează reciproc.

Impresara este mai mare cu 14 ani decât Ronald Gavril, ea având 51 de ani și el 37. Însă, această diferență de vârstă nu pare să-i deranjeze deloc pe cei doi îndrăgostiți.

Noul partener al agentului FIFA este practicant de box la categoria mijlocie și de-a lungul timpului a obținut nu mai puțin de 17 victorii. De asemenea, sportivul a suferit şi două înfrângeri. Totuși, Ronald Gavril a adunat, în urma rezultatelor sale, o avere de circa cinci milioane de dolari.

Citește și Ce a dezvăluit Anamaria Prodan despre relația cu Ronald Gavril, presupusul iubit mai tânăr cu 14 ani decât ea. Vedeta se declară mai fericită ca niciodată!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *