Anamaria Prodan nu se mai dezlipește de noul iubit. Cum l-a descris într-un singur cuvânt pe Ronald Gavril, imagini cu îndrăgostiții

Anamaria Prodan a postat o nouă imagine alături de iubitul său!

Anamaria Prodan radiază de fericire de când și-a refăcut viața alături de Ronald Gavril, un sportiv putred de bogat, cu 14 ani mai tânăr decât ea. Cei doi amorezi și-au petrecut seara de Revelion împreună, iar acum nu se mai dezlipesc unul de celălalt. În urmă cu puțin timp, celebra impresară a publicat o nouă fotografie cu bărbatul care pare să o fi cucerit iremediabil. Iată cum l-a descris într-un singur cuvânt!

Anamaria Prodan, mai îndrăgostită ca niciodată. S-a fotografiat din nou alături de noul ei iubit

Anamaria Prodan, în vârstă de 51 de ani, s-a pozat din nou alături de Ronald Gavril, un boxer profesionist român, în vârstă de 37 de ani. Celebra impresară își petrece zilele alături de noul ei iubit și continuă să le arate fanilor fericirea sa.

După ce a divorțat de Laurențiu Reghecampf, celebra impresară a avut o relație cu milionarul Flavius Nedelea, însă lucrurile nu au funcționat între ei pentru o perioadă mare de timp și s-a ajuns la separare.

Cu toate astea, vedeta nu și-a pierdut speranța că își va găsi jumătatea și iată că acest lucru pare să se fi întâmplat deja. Acum, rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile între cei doi îndrăgostiți.

Anamaria Prodan nu se mai dezlipeste de noul iubit
Anamaria Prodan si Ronald Gavril

Impresara, mesaj superb pentru iubitul ei

În urmă cu puțin timp, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a publicat, pe Instagram, o nouă fotografie cu Ronald Gavril, dar și un mesaj care nu mai are nevoie de niciun comentariu.

”The Only One” (Unicul), a scris Anamaria Prodan în dreptul fotografiei în care apare alături de noul ei partener.

Citește și Cine este Ronald Gavril, milionarul cu care Anamaria Prodan se iubește acum. E cu 14 ani mai tânăr decât ea FOTO!

A rămas în relații bune cu fostul iubit, Flavius Nedelea

După ce s-a separat de Laurențiu Reghecampf cu scandal, Anamaria Prodan s-a cuplat cu Flavius Nedelea, însă relația lor nu a funcționat. Cu toate astea, impresara a rămas prietenă cu fostul ei iubit.

Atât milionarul, cât și agentul FIFA, au declarat că au rămas în relații bune, iar despărțirea a fost una cât se poate de amiabilă.

Citește și Cum arată mașina pe care Anamaria Prodan și-a făcut-o cadou. Costă aproximativ 100.000 de euro și întoarce toate privirile FOTO!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *