Anamaria Prodan, petrecere fastuoasă la 50 de ani. Tortul uluitor pe care l-a avut de ziua ei de naștere. Ce cadou inedit a primit

Anamaria Prodan a sărbătorit în avans schimbarea prefixului

Scris de: Daoud Andra

16 Dec. 2022

Anamaria Prodan urmează să schimbe prefixul, dar a sărbătorit deja aniversarea, în avans. Impresara a avut alături prietenii apropiați și a organizat o petrecere de zile mari, alături de prietenul ei, Codrin Ștefănescu. Au fost invitate peste 300 de persoane, iar impresara a fost copleșită de cadouri care mai de care mai originale.

Anamaria Prodan a dat o petrecere de zile mari, la 50 de ani

Anamaria Prodan nu putea lăsa să treacă aniversarea de 50 de ani fără o petrecere fastuoasă. Vedeta, care de aproximativ o lună este, oficial, o femeie liberă, a sărbătorit alături de prieteni schimbarea prefixului. Dacă pentru multe femei pragul de 50 de ani este unul dificil de trecut, impresara poate spune că această vârstă o prinde într-o etapă foarte bună din viață. Afacerile îi merg ca pe roate, iar de ceva timp a divorțat oficial de Laurențiu Reghecampf și este liberă și fără obligații.

La petrecerea organizată de Anamaria Prodan cu ocazia împlinirii a 50 de ani au participat aproximativ 300 de persoane. Prietenii au copleșit-o pe impresară cu daruri care mai de care mai inspirate, iar dintre cadourile primite s-au remarcat unele inedite. Anamaria a primit buchete de flori cu chipul său imprimat pe ambalaj.

Tortul aniversar a fost și el pe măsura evenimentului: a avut mai multe etaje și a fost mai înalt decât sărbătorita. Cât despre lucrurile pe care și le dorește la ceas aniversar și pe care banii nu le pot cumpăra, Anamaria Prodan a declarat că vrea doar să fie sănătoasă și să își vadă copiii realizați.

„Îmi doresc sănătate cu carul ca să-mi pot crește copiii, să-i văd la casele lor, în familiile lor. Îmi doresc să-mi văd copiii pe culmile gloriei. Îmi doresc să-mi cresc nepoții frumos, să învăț să-i cresc mari și frumoși ca să ajungă oameni destoinici. Îmi doresc să fiu fericită cum sunt azi cu cei care azi sunt lângă mine!Dumnezeu mi-a dat înapoi în această perioadă înzecit de mult. Mai mult decât am cerut sau am sperat!”, a declarat impresara pentru Click!, cu puțin timp înainte de aniversare.

anamaria prodan 50 de ani 4
Tortul uriaș pe care l-a avut Anamaria Prodan

Și-a serbat ziua alături de Codrin Ștefănescu

Anamaria Prodan și-a sărbătorit ziua de naștere împreună cu Codrin Ștefănescu. Acesta împlinește 54 de ani pe 20 decembrie și, fiind doar câteva zile diferență între aniversări, cei doi au decis să dea o petrecere comună, la care s-au adunat 300 de invitați.

În urmă cu două săptămâni, impresara declara, în cadrul unui podcast, că după divorț, este pregătită să se îndrăgostească din nou. Anamaria Prodan spunea că își dorește să aibă alături un bărbat adevărat. Cât despre petrecere, impresara mărturisea că își dorește să sărbătorească împlinirea celor 50 de ani așa cum se cuvine și că de mult timp nu a mai fost fericită de ziua ei.

„Singura mea dorință pe care o mai am acum, pe pământul ăsta, e să am lângă mine un bărbat! Atât îmi doresc de la viață, un bărbat adevărat! De mulți ani nu mi-am făcut ziua, pentru că nu eram fericită! Acum am dat petrecere mare. La ultima zi de naștere eram total nefericită, plângeam. Încercam să-l țin pe fostul soț departe de lume, de femei.

Acum, am zis că fac cea mai mare petrecere posibilă! Au fost aproximativ 300 de persoane invitate. Îmi fac ziua împreună cu Codrin, jumătate-jumătate invitații! Am făcut cu lăutari, cu manele, cu de toate! Un spectacol adevărat de muzică românească, cum îmi place mie!”, spunea Anamaria Prodan, la podcastul „Tare de tot”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
4.4 71 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *