Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au căzut la pace. Ce i-a cerut la telefon antrenorul. Vedeta a dezvăluit înțelegerea făcută

Împăcare incredibilă în showbiz!

Pare incredibil, dar este cât se poate de adevărat! După doi ani de certuri, scandaluri și procese deschise, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să îngroape securea războiului. Cei doi au fost căsătoriți timp de 15 ani de zile și au împreună un fiu minunat, iar de dragul vremurilor de-altă dată și al copilului lor, impresara și antrenorul au hotărât să facă pace. Iată cum a fost posibil!

Anamaria Prodan a făcut pace cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au unit destinele în anul 2008, iar în urmă cu doi ani de zile, aceștia și-au spus adio cu scandal. Antrenorul a părăsit-o pe impresară pentru Corina Caciuc, femeie care i-a dăruit deja doi copii.

La vremea respectivă, Anamaria Prodan a negat inițial zvonurile apărute în presă despre o posibilă infidelitate a lui Laurențiu Reghecampf, după care s-a văzut nevoită să pună lucrurilor pe nume. Ulterior, a urmat un adevărat război între cei doi foști parteneri.

Ce au discutat la telefon cei doi

De-a lungul timpului, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au aruncat cuvinte grele, și-au deschis tot felul de procese, și-au adus acuzații grave și chiar s-au bătut în plină stradă.

Acum, însă, când nimeni nu mai credea în minuni, iată că s-a întâmplat una. Impresara și antrenorul s-au împăcat. Cum s-a întâmplat? Recent, vedeta a povestit totul în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

”Am vorbit după foarte mulți ani cu Laurențiu Reghecampf la telefon și ne-am vorbit noi așa de toate și de toți și de tot ce s-a întâmplat. Știi de ce n-am reușit? (n.r. să vorbească în toată această perioadă).

Pentru că au fost și sunt atât de mulți oameni în jurul nostru, oameni care și-au dorit foarte tare războiul ăsta și despărțirea asta și căderea asta, chipurile, a acestui imperiu încât a trebuit să își dea seama după foarte mult timp de lucrul ăsta.

Eu am realizat de foarte multă vreme și mi-am construit frumos lângă imperiul ăla încă unul și mai mare și frumos (…) Nu am fost împinși (n.r. către o despărțire). Când se termină ceva, se termină și aia e”, a declarat agentul FIFA.

Citește și Ce spune Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a făcut plângere penală. Antrenorul nu știe unde sunt mașinile și barca familiei!

”Îmi doresc să stăm cu copiii lângă noi și să încheiem nebunia asta”

De asemenea, Anamaria Prodan a spus, tot în emisiunea de la Antena Stars, că divorțul dintre ea și antrenor s-ar putea finaliza la notar, pe cale amiabilă. În plus, impresara este ferm convinsă că anumite persoane l-au împins pe fostul ei partener de viață să îi depună plângere penală.

”Eu știu că Laur a fost împins să facă asta, niciodată nu se ducea el la poliție să reclame furtul mașinilor când mașinile sunt în fața casei. Noi circulăm mereu cu el, barca este pe lac, o vede toată lumea, deci nu mai vreau să vorbim despre prostiile astea (…)

Eu îmi doresc să stăm cu copiii lângă noi și să încheiem nebunia asta (…) Nu mă interesează cu cine este Reghecampf, nu e treaba mea (…) La notar o să mergem pentru că nu mai are sens să ne mai facem de râs în fața României. Eu mi-am dorit tare mult ”, a precizat vedeta.

Citește și Anamaria Prodan, mesaj tranșant după plângerea făcută de Reghecampf despre mașinile „furate”: „Este executat silit pe tot ce are și este în degringoladă”. Se reaprinde războiul!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *