Anamaria Prodan, victorie împotriva lui Laurențiu Reghecampf. Ce a decis instanța. “Este rușinos pentru el”

Anamaria Prodan: "Singur și-a închis și deschis procese"
Anamaria Prodan, victorie împotriva lui Laurențiu Reghecampf. Ce a decis instanța. “Este rușinos pentru el”

Anamaria Prodan, victorie împotriva lui Laurențiu Reghecampf într-un nou proces. Impresara a aflat ce decizie a luat instanța cu privire la pensia alimentară pe care fostul soț trebuie să o plătească pentru fiul lor, Bebeto.

 Anamaria Prodan, victorie împotriva lui Laurențiu Reghecampf. „Singur și-a închis și deschis procese”

Anamaria Prodan a aflat miercuri să instanța a decis să respingă contestația depusă de Laurențiu Reghecampf cu privire la pensia alimentară pe care trebuie să o plătească pentru Bebeto. Anamaria Prodan este de părere că e urât ceea ce face fostul ei soț, deși ea nu i-a cerut nimic. Impresara susține că Laurențiu Reghecampf și-a închis și deschis procese, a contestat și a recontestat.

„Astăzi, am văzut executarea pentru că a contestat-o. Este rușinos! Este rușinos pentru familie, pentru copilul lui și pentru el. N-ai cum să te zbați să nu plătești copilului tău, să nu îl ajuți, să nu fi lângă el, să nu faci parte din viața lui. E foarte, foarte urât pentru un părinte. Dumnezeu dă fiecăruia după suflet. Nu avem nevoie de nimic, îi mulțumim lui Dumnezeu. Nu stau cu mâna întinsă, nu i-am cerut niciodată nimic. Singur și-a închis și deschis procese, iar le-a închis, iar le-a deschis, a contestat, a recontestat… Ferească Dumnezeu. E jalnic să ajungi așa, că tată, că părinte, că bărbat. Păcat!”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

Anamaria Prodan a dat jos de pe pereți tablourile cu Reghe și a vrut să i le trimită cadou

Anamaria Prodan a mărturisit că a renunțat la tablourile cu Laurențiu Reghecampf din casă și a vrut să i le trimită cadou. Deși Reghe ar fi crezut că este o glumă, totul este cât se poate de serios. Impresara spune că a luat această decizie împreună cu copiii deoarece nu mai au motive să mai țină tablouri cu el în casa în care locuiesc.

„Noi am vrut să i le dăm cadou, să le pună cu noua familie, să și le pună acolo la el acasă, că sunt ale lui. Probabil a crezut că am glumit. Nu, copiii au hotărât, am stat de vorbă. Nu avea rost să mai existe ceva, pentru că, repet, el pentru noi a murit și dacă un om a murit, de ce să mai ții ceva?! A făcut foarte mult rău, ne-a dezamăgit și ne dezamăgește în continuare”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut o căsnicie de aproximativ de 15 ani. Cei doi s-au despărțit în urmă cu aproximativ doi ani. Cunoscutul antrenor formează un cuplu cu Corina Caciuc, alături de care are un băiețel. Divorțul lor s-a pronunțat în luna noiembrie 2022. Însă au în continuare proces pentru pensia alimentară pentru Laurențiu Jr, cunoscut drept Bebeto.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *