Anca Ciota și Phelipe nu mai dorm împreună. Ce se întâmplă între cei doi: “Prima lună a fost grea” VIDEO EXCLUSIV

Vedeta și-a mutat soțul pe canapea după ce l-a născut pe Liam

Anca Ciota, prezentatoarea rubricii Meteo din cadrul Știrilor Kanal D, și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe, aceea de a deveni mamă, așa că din momentul în care Liam a venit în familia ei, tot Universul s-a învârtit în jurul lui. Vedeta a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că de când l-a adus acasă pe fiul ei, nu s-a despărțit de micuț nicio seară, nu doar pentru că vrea să-l alăpteze până la doi ani, ci și pentru că nu își imaginează ziua în care nu va mai dormi în același pat cu el.

Decizia luată de Anca Ciota după ce a devenit mamă

Unele mame îi vor da dreptate Ancăi Ciota, altele o vor critica pentru decizia de a dormi cu fiul său, dar cel mai important este că soțul ei, cântărețul Phelipe, este de acord cu această decizie. Vedeta Kanal D nici nu vrea să se gândească la ziua în care chiar va fi nevoită să-l mute pe micuț în camera lui.

”Care băiat mare? Are un an și patru luni. Îl alăptez în continuare. Este un proces atât de frumos și ușor. Așa că dorm eu cu bebele nostru. Phelipe momentan doarme pe canapea, în studioul lui. Urmează să ne vină un pat foarte mare și foarte jos, aproape de podea, pe care o să-l punem în camera lui și o să-i facem mutarea. După un an și patru luni sper să dorm și eu cu soțul meu în același pat”, ne-a declarat Anca Ciota.

Cântărețul s-a ales cu probleme de sănătate

Deși partenerul de viață nu are niciun fel de gelozie, mutarea trebuie făcută, căci dormitul pe canapea i-a cam distrus starea de sănătate: ”Sincer spun. Pentru noi nu este o problemă. Nici Phelipe nu are gelozii din alea de bărbat părăsit de soție. Singura problemă a lui este că doarme pe canapea. Chiar o să înceapă tratamentele la kinetoterapie că și-a cam rupt spatele. Vorbesc serios”.

”Despărțirea este mai grea pentru părinte decât pentru copii”

Extrem de sinceră, Anca Ciota recunoaște că nu fiul ei ar avea probleme de acomodare cu camera special pregătită pentru el, ci ea: ”Cred că despărțirea este mai grea pentru părinte decât pentru copii. Eu mă gândesc la momentul în care îl voi înțărca, va fi mai greu pentru mine decât pentru el. Îți spun sincer, pentru mine este momentul de plăcere absolută, de dragoste absolută, tandrețe. Mă topesc după el”, ne-a mai declarat Anca Ciota, care pare că se folosește de faptul că alăptează pentru a nu se despărți noaptea de fiul ei:

”Dacă merg pe principiul cât mai pot, este posibil să mai pot foarte mult. Eu mi-am propus să-l alăptez până face doi ani. Să trecem de toamnă, iarnă și spre primăvară cred că o să oprim. Nu știu cum, dar o să oprim. Prima lună a fost grea. Aș fi vrut să renunț, dar am trecut de acel hop și de atunci s-a reglat totul și a devenit atât de ușor și de firesc încât am zis că o să merg până la doi ani. Chiar încurajez mămicile să alăpteze. Chiar se poate să fii o mămică activă, să te îngrijești. Asta e, sânii dacă se strică, se ”repară”. În ziua de azi repari orice. Corpul se strică oricum de la bătrânețe, de la trecerea anilor, așa că este păcat să nu alăptezi doar de teama că îți strici sânii. Acesta este sfatul meu. Nu judec alte decizii, doar sfatul meu”.

”Mama spune că este leit când eram eu mică”

Dacă în câteva luni se va produce marea mutare doar Anca Ciota știe. Cert este că, de când a născut, încearcă să facă toate activitățile alături de fiul ei. Atât prezentoarea rubricii Meteo, cât și soțul ei se bucură de prezența micuțului în viața lor și urmăresc fiecare schimbare fizică a lui pentru a-și da într-un final seama cu care dintre ei seamănă cel mai mult.

”Eu cred că fizic seamănă foarte mult cu Phelipe și la gesturi seamănă cu mine. Cred că de aici este și confuzia oamenilor. Cred eu, nu știu. Ca să fiu foarte sinceră, cei mai mulți spun că seamănă cu Phelipe. Știi ce este însă foarte amuzant? Mama mea spune că este leit când eram eu mică și evident că soacra mea, mama lui Phelipe, i-a trimis poze cu el de când era mic și zicea că seamănă cu el. Știu că sunt mămici care cumva se supără când cineva le spune că nu seamănă cu ele copilul, eu mă bucur că seamănă cu tatăl lui, că doar e frumos tatăl lui. Îl iubesc”, ne-a mai povestit tânăra mămică.

Bunicii sunt un ajutor de nădejde în casă

Dat fiind faptul că a ales să se reîntoarcă pe micul ecran imediat după ce a născut, iar soțul ei petrece destul de mult timp în studio, unde compune piese atât pentru el cât și pentru alți artiști din România, Anca Ciota se bazează mult pe ajutorul părinților săi, chiar dacă este conștientă de faptul că bunicii își răsfață nepoții peste măsură.

”Exact asta se întâmplă. Mama este cu noi în casă de când s-a născut Liam, pentru că eu m-am întors foarte repede la job. Mama are foarte mare grijă de el, bine și tatăl meu. Mama lui Phelipe nu poate să stea așa mult. Și mi se pare așa foarte drăguț pentru că ea practic crește din nou un copil și e o vorbă că bunicii își iubesc mai mult nepoții decât proprii copii. E chiar cred că este așa. Acum știi cum e, recuperează toate greșelile pe care le-au făcut cu mine. Poate ne ducem prea departe, dar bunicii răsfață copiii într-un mare fel, iar bunicii lui Liam sunt excepționali. Îl iubesc ca pe ochii din cap. L-au așteptat de ani de zile”, a mai povestit amuzată Anca Ciota pentru EGO.ro.

Ce a dezvăluit vedeta Kanal D

În plus, vedeta Kanal D nu crede că fiul ei va fi următorul domnul Goe, ci că va fi răsfățat în limita bunului simț: ”Într-adevăr, bunicii nu suportă să-l vadă că mârâie. Dacă face un pic botic s-a terminat lumea, îl ia imediat în brațe. Nu îmi este frică că o să-l ”strice”. Chiar nu îmi este frică. Sunt convinsă că nu o să avem genul acela de copil răsfățat, în sensul exagerat. O să fie un copil iubit, alintat și o să aibă tot ce putem noi să-i oferim, că mi se pare normal să faci asta ca părinte. Recunosc că nu vreau un mic Goe. Sper să ne iasă, să-l educăm cât de bine știm și putem. Dar nu îmi e frică, îi las pe bunici să se bucure de nepot, să-l răsfețe, că până la urmă de aceea este relația asta între bunici și nepoței”.

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *