Andra, mai sinceră ca niciodată. Ce a spus despre al treilea copil: „Se vede că ne place viața de părinți”

Andra a vorbit despre posibilitatea de a-și mai mări familia

Scris de: Daoud Andra

01 Mar. 2023

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Cei doi au împreună doi copii, însă fanii vor să știe dacă mai plănuiesc să își mărească familia. Artista primește des întrebări cu privire la al treilea copil, iar de curând a răspuns cu sinceritate la această întrebare. Ce spune vedeta despre un nou membru în familie.

Andra a răspuns la una dintre cele mai mari curiozități ale fanilor

Cătălin Măruță și Andra sunt căsătoriți de 14 ani și au împreună doi copii. David și Eva le fac viața mai frumoasă în fiecare zi, însă fanii lor îi întreabă des dacă plănuiesc să își mai mărească familia. David are 12 ani, iar Eva, mezina familiei, 7 ani. Întrebarea despre al treilea copil este una pe care artista o primește extrem de des pe rețelele sociale.

Citește și: Ipostaza tandră în care au fost surprinși Andra și Cătălin Măruță de Dragobete: “Noi ne iubim în fiecare zi”

Andra a răspuns în câteva ocazii la această curiozitate a fanilor, iar recent a pus din nou punctul pe „i”, în cadrul unul interviu. Cântăreața a spus că nu exclude varianta, dar nici nu plănuiește neapărat să mai aibă un copil.

„Deja m-am obișnuit, pot să îmi fac și un tricou cu: „Pe când al treilea copil? Eu nu mă pot supăra, oamenii sunt curioși, se vede că ne place viața de părinți, probabil că este o întrebare care le vine natural. Nu simt o presiune, ci doar curiozitate și pot să spun de multe ori același lucru: nu știu ce și cum va fi. Nu excludem varianta, nici nu avem în plan acest lucru.”, a declarat Andra, pentru viva.ro.

Andra, mai sinceră ca niciodată. Ce a spus despre al treilea copil
Andra, David și Eva

Andra, despre provocările din viața de mamă

Artista a devenit mamă la vârsta de 24 de ani, în plină ascensiune a carierei. În toți acești ani s-a ocupat în paralel de muzică, televiziune și familie și recunoaște că nu mereu i-a fost ușor să îmbine cariera cu viața personală. Faptul că a fost nevoită să plece des la concerte și la filmări și să petreacă mult timp departe de copiii și de soțul ei.

Citește și: De ce nu apare Andra în costum de baie. De ce se ferește, de fapt. Motivul surprinzător dezvăluit de artistă

„N-aș zice că sunt mereu cu zâmbetul pe buze și cred că e de înțeles că avem și momente mai stresante, când suntem obosiți, supărați, frustrați. Este o provocare să fii mamă, dar fac tot ce pot ca ei să se simtă iubiți și înțeleși. Dacă nu reușesc în orice moment, sper ca ei să știe că și mami este om și să mă ierte. Au fost, desigur, și încă sunt momente când îmi este greu: să fiu departe de ei este mereu dureros. De aceea, fac un efort și plec imediat după un concert, chiar dacă sunt în alt oraș, chiar dacă se termină la 2 dimineața, pentru a ajunge acasă când ei se trezesc. Uneori, lumea mă întreabă de ce nu plecăm în vacanțe fără copii. Motivul este acesta: nu putem să stăm fără ei.”, a mai spus Andra, în cadrul aceluiași interviu.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *