Andra și Cătălin Măruță și-au împodobit casa de sărbători. Cum au decorat bradul de Crăciun și ce au lipit David și Eva pe geamuri FOTO

Familia Măruță a intrat deja în atmosfera de sărbătoare

Scris de: Daoud Andra

26 Nov. 2023

Frigul din ultimele zile și faptul că în București a căzut deja prima ninsoare din această iarnă i-au făcut pe mulți să intre în atmosfera de sărbători mai devreme decât în alți ani. Andra și Cătălin Măruță au profitat de ocazie și au împodobit deja bradul, împreună cu copiii lor.

Familia Măruță și-a pregătit casa pentru Crăciun

Chiar dacă mai este aproximativ o lună până la Crăciun, mulți oameni au intrat deja în febra sărbătorilor. În magazine au apărut de ceva timp decorațiunile de Crăciun, iar cei care vor să se bucure cât mai mult timp de atmosfera festivă au început deja să împodobească bradul. Andra și Cătălin Măruță se numără printre cei care au intrat în febra pregătirilor de Crăciun și au profitat de acest weekend pentru a-și decora casa.

Artista, prezentatorul TV și cei doi copii ai lor au împodobit bradul și au cântat colinde. Au postat câteva imagini și pe rețelele de socializare și le-au făcut poftă și celor care îi urmăresc să intre în atmosfera de sărbătoare.

După ce au terminat de împodobit bradul, Eva și David au lipit stickere de Crăciun pe uși și pe ferestre. Părinții lor i-au filmat și au postat imaginile pe rețelele de socializare. Andra a urcat un clip pe TikTok, iar unii dintre cei care o urmăresc i-au atras atenția că este prea devreme pentru a împodobi bradul.

Citește și: Prin ce a trecut Andra Măruță în cariera ei. Artista a ținut totul ascuns până acum, nimeni nu ar fi bănuit: “Nu sunt mândră de aceste episoade”

Andra și Cătălin Măruță și-au împodobit casa de sărbători
Eva Măruță, în timp ce împodobea bradul

Când se împodobește, de fapt, bradul de Crăciun

Bradul este cel mai puternic simbol al Crăciunului și nu lipsește din casele oamenilor în luna decembrie. În timp ce unii aleg să îl decoreze chiar și cu o lună mai devreme, tradiția spune clar care este momentul în care se împodobește bradul. Potrivit obiceiului transmis din generație în generație, bradul se împodobea în mod tradițional pe 24 decembrie sau pe 23, cel mai devreme.

Citește și: Momentul care a emoționat-o până la lacrimi pe Andra. Soțul ei, Cătălin Măruță, a filmat imediat. Imaginile au surprins pe toată lumea

În multe țări din lume se păstrează încă tradiția de a împodobi bradul în Ajun, pentru ca Moș Crăciun să lase cadourile sub el. Bradul rămâne împodobit până după Anul Nou și se spune că trebuie să fie desfăcut în ziua de Bobotează, respectiv pe 6 ianuarie. Dacă vorbim însă despre un brad artificial, acesta poate fi împodobit mai devreme, respectiv la începutul lunii decembrie.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
7 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *