Andreea Antonescu, desființată de Victor Vrînceanu. Ce acuzații îi aduce jurnalistul fostei sale partenere

E scandal uriaș între cei doi foști parteneri!

În trecut, Victor Vrînceanu și Andreea Antonescu au format un cuplu, iar din rodul iubirii lor a rezultat o fetiță, Victoria-Venice. Din păcate, la scurt timp după nașterea acesteia, cei doi parteneri s-au separat, iar în prezent sunt într-un scandal care pare că nu se mai termină. Recent, jurnalistul a făcut o serie de dezvăluiri despre fosta sa relație, iar acum a revenit cu alte declaraţii uluitoare. Iată ce acuzații grave îi aduce bărbatul fostei membre a trupei Andre!

Victor Vrînceanu o face praf pe Andreea Antonescu. Ce acuzații îi aduce

Victor Vrînceanu a făcut o serie de acuzații grave la adresa Andreei Antonescu care au șocat o țară întreagă. Printre altele, acesta a acuzat-o pe artistă că l-ar fi mințit în legătură cu locul unde se afla fiica lor.

Jurnalistul a povestit că, în timp ce Andreea Antonescu i-a spus că micuța este cu ea în Cluj pentru un concert, de fapt fetița se afla în grija unei prietene în București.

Victor Vrînceanu a spus că, atunci când a cerut detalii despre fiica lor, cântăreața a evitat să răspundă timp de câteva ore, ceea ce i-a stârnit suspiciuni și furie.

”A plecat la Cluj și eu, mă rog, am avut un feeling de tată, cred. Am zis: ”Ce face Victoria, cum e?”, ”E foarte bine”, ”Ce înseamnă că e foarte bine? Dă-mi și mie o poză cu ea”.

Nu mi-a mai răspuns cinci, șase ore, moment în care m-am enervat și i-am spus: ”Andreea, te rog frumos, ești obligată să îmi spui ce se întâmplă cu copilul meu. Acum, în momentul acesta, spune-mi unde este Victoria și ce se întâmplă cu ea”.

Și mi-a răspuns pe la 11 noaptea: ”Copilul nostru este foarte bine, este la București, doarme, este supervizat de buna mea prietenă”. Nu a luat copilul la Cluj, deși a spus că asta face.

Nu a vrut să îmi dea mie copilul, că merge ea cu el. (…) Să mă trezesc că o persoană străină stă cu copilul meu”, a declarat Victor Vrînceanu, la Antena Stars.

Citește și Victor Vrînceanu a rupt tăcerea despre despărțirea de Andreea Antonescu. Adevăratul motiv pentru care au pus punct relației la scurt timp după nașterea fiicei lor. ”Ea nu poate să suporte asta”!

Artista ar fi încercat să-l țină pe bărbat departe de fiica lor

Această situație a fost doar una dintre multele probleme cu care s-a confruntat Victor Vrînceanu în încercarea de a avea o relație apropiată cu fiica sa.

El a acuzat-o pe Andreea Antonescu că nu i-ar fi permis să petreacă suficient timp cu fetița lor și că ar fi făcut tot posibilul să îl excludă din viața micuței.

Jurnalistul a subliniat că, deși a încercat să rezolve problemele în mod civilizat, solista a intentat mai multe procese pentru a-l ține la distanță.

”Am încercat pe cât posibil să rezolvăm lucrurile civilizat, acasă, între noi, nu se poate, în schimb. S-a ajuns la acest proces intentat de ea, procese, că sunt două.

A fost o ordonanță pe care a făcut-o pentru că acum este plecată cu în America, cu fiica mea, cu Victoria. Este plecată cu Victoria.

Trebuie menționat faptul că a plecat două luni și jumătate. Eu nu am fost de acord, de asta a și depus ordonanță prezidențială”, a mai spus Victor Vrînceanu.

Citește și Momentul care a panicat-o pe Andreea Antonescu: „M-am ascuns sub bord de frică!” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *