Andreea Antonescu, irezistibilă pe o plajă din California. Cum se relaxează după scandalul cu tatăl mezinei sale FOTO

Iat-o pe vedetă într-o ipostază hot!

Andreea Antonescu, cunoscuta artistă în vârstă de 41 de ani, știe cum să rămână în atenția fanilor săi. Extrem de activă pe pagina personală de Instagram, fosta membră a trupei Andre nu ezită să își țină admiratorii la curent cu evenimentele din viața sa, iar recent a făcut furori cu o imagine spectaculoasă de pe o plajă din California. Iată cât de bine arată vedeta în costum de baie!

Andreea Antonescu în costum de baie

Profitând de vacanța în însorita Californie, Andreea Antonescu a distribuit o fotografie în care apare purtând un costum de baie animal print, evidențiindu-și trupul de invidiat și decolteul generos.

Imaginea vedetei a strâns rapid numeroase aprecieri și comentarii pozitive din partea fanilor. Mesaje precum ”Doamne, ești o bombă sexy!”, ”Arăți minunat!”, ”Superbă! Te aștept în San Francisco” și ”Ești foarte frumoasă” au inundat secțiunea de comentarii, subliniind admirația publicului pentru artista care, deși a trecut de prima tinerețe, arată impecabil.

Vacanța din California

În ciuda provocărilor personale cu care se confruntă, Andreea Antonescu pare să fie într-o formă de zile mari. Vacanța din California nu este doar o escapadă de relaxare, ci și un moment de respiro după scandalul mediatic cu fostul său iubit, Victor Vrînceanu.

În imaginea distribuită pe Instagram, Andreea Antonescu radiază de fericire, iar zâmbetul său este dovada clară că știe să își găsească momente de bucurie și liniște, în ciuda dificultăților.

Citește și Victor Vrînceanu a rupt tăcerea despre despărțirea de Andreea Antonescu. Adevăratul motiv pentru care au pus punct relației la scurt timp după nașterea fiicei lor. ”Ea nu poate să suporte asta”!

Scandalul cu Victor Vrînceanu

Totuși, viața personală a Andreei Antonescu nu este lipsită de controverse. Recent, artista l-a dat în judecată pe fostul său iubit, Victor Vrînceanu, într-un proces complicat ce include plecarea în America și obținerea cetățeniei americane, dar și custodia mezinei lor. Jurnalistul susține că a încercat să rezolve situația pe cale amiabilă, însă fără succes, acuzând-o pe artistă că nu îi permite să se implice în deciziile legate de fiica lor.

Victor Vrînceanu a dezvăluit că micuța a locuit cu el și părinții săi în primele șase luni de viață și a fost șocat să fie chemat în instanță. El susține că solista a avut același comportament și cu fostul soț, Traian Spak, pe care ar fi vrut să îl decadă din drepturile părintești. În plus, jurnalistul afirmă că Andreea Antonescu i-ar fi cerut să aibă o despărțire discretă pentru a evita un scandal similar cu cel dintre Andreea Bălan și George Burcea.

Citește și Andreea Antonescu, desființată de Victor Vrînceanu. Ce acuzații îi aduce jurnalistul fostei sale partenere!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
1 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *