Andreea Bălan a renunțat la părul lung și drept. Schimbarea de look o prinde de minune, i-a lăsat mască pe toți: “Marilyn Monroe de România!”

Cum arată artista acum

Andreea Bălan a bifat o nouă apariție senzațională. De data aceasta, iubita lui Victor Cornea a afișat un nou look, spre surprinderea fanilor săi din mediul online. Aceștia au complimentat-o imediat pentru curajul de a renunța la părul lung și drept.

Andreea Bălan are un nou look

Celebra artistă Andreea Bălan a făcut o ședință foto incendiară în mediul online. Îmbrăcată în alb și cu abdomenul parțial la vedere, cântăreața a făcut furori pe rețelele sociale. Însă, detaliul care a atras toată atenția a fost schimbarea de look. Mulți i-au spus că este „Marilyn Monroe de România”

„Manifestarea dorintelor in realitate, este direct proportionala cu vindecarea copilului interior si cu schimbarea paradigmelor din subconstient”, a scris Andreea Bălan pe rețelele sociale, în dreptul imaginilor cu ea.

La vederea acestor poze, fanii vedetei au luat cu asalt secțiunea de comentarii: „Marilyn Monroe de România!” / „Foarte frumoasa!!!” / „Cea mai muncitoare artistă, bravoooo, felicitări!” etc.

Iubita lui Victor Cornea, pusă la zid

Recent, Andreea Bălan le-a răspuns cârcotașilor după ce a fost acuzată că a devenit antrenoarea iubitului ei, Victor Cornea, pe care l-a însoțit la Australian Open 2024.

Critici a primit și din partea lui Marius Vecerdea, antrenor la care a renunțat Victor Cornea chiar înaintea turneului din Australia: „Nu sunt în Australia, pentru că este prea departe și nu era sigură participarea. În plus, antrenor și manager îi este Andreea Bălan”, potrivit Mediafax.

Ulterior, Andreea Bălan s-a amuzat pe internet, unde a postat un videoclip în care apare făcând câteva schimburi de mingi cu Victor Cornea în vacanța petrecută la Antipozi.

„Adevărul despre Australian Open este pe YouTube! Vlog nou cu backstage-ul de la Grand Slam și se vede clar cine pe cine a antrenat! Ia priviți”, a reacționat aceasta.

Videoclipul publicat de Andreea Bălan pe rețelele sociale a declanșat un val de reacții dure, mulți dintre prietenii ei virtuali taxând-o: „Se vede că nu ai ținut o tigaie în mână!”/ „Ești penibilă și totalmente falsă… nu te reprezintă ipostazele. Crezi că vei fi iubită dacă te afișezi așa? Fițe de răsfățată… Dă-i înainte cu tupeu!”/ „Ești ca un animal în călduri, te-ai agățat de el ca o maimuță pe cracă și nu-l mai lași nici să respire”/ „Părerea mea este că te implici prea mult în munca iubitului. Ești penibilă! Lasă acest om să își urmeze cariera. Nu te agăța peste tot de el”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *