Andreea Bălan, gest suprem de iubire pentru Victor Cornea. Nu a mai făcut asta pentru nimeni: “Nu credeam și nu visam”

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt împreună de mai bine de jumătate de an, iar relația lor surprinde pe zi ce trece! Recent, artista a făcut un gest suprem de iubire pentru iubitul ei, iar fanii au rămas plăcut impresionați.

Premieră pentru Andreea Bălan

Din iubire pentru Victor Cornea, Andreea Bălan a zburat până la capătul lumii! Vedeta s-a suit în avion și, după multe ore de zbor, a aterizat în Australia, unde revederea a fost tare dulce. Așadar, cei doi se află pe continentul australian, unde este programat primul turneu de Grand Slam al anului 2024.

Artista și jucătorul de tenis au sărbătorit Crăciunul împreună, însă, de Revelion, situația a fost diferită. Sportivul în vârstă de 30 de ani a fost nevoit să plece din România pentru a fi prezent la primul turneu de tenis din 2024. Acesta a evoluat la Brisbane, în competiția de dublu, dar a fost eliminat din primul tur. În luna ianuarie însă, iubitul Andreei Bălan are programate mai multe turnee la Antipozi, astfel că sportivul va mai sta departe de casă.

Ce a făcut vedeta din iubire pentru Victor Cornea

Din fericire pentru Victor Cornea, adaptarea în Australia va fi mult mai ușoară, fiindcă tocmai a primit vizita iubitei sale, Andreea Bălan. Artista a decis să-i fie aproape partenerului ei, împărtășind bucuria revederii printr-o postare pe rețelele sociale.

„Cine se trezește de dimineață departe ajunge, este vorba care mi se potrivește. După un an plin de evenimente plec la mare depărtare într-o meritată vacanță. Plec la căldură, bineînțeles, și pentru asta ai nevoie de două zboruri. Așa că după patru ore și jumătate fac o escală mică de cinci ore și mă înham cu foarte multă răbdare pentru un zvor de 14 ore către Australia. Cea mai îndepărtată destinație în care am fost vreodată. Deși zborul este foarte lung eu ajung odihnită pentru că am dormit și am mâncat foarte bine”, a explicat aceasta în mdiul online.

În momentul în care s-au revăzut, blondina l-a luat în brațe pe tenisman și l-a sărutat cu foc: „Am ajuuuns în Australiaaa. Cea mai îndepărtată destinație în care am fost vreodată. Nu credeam și nu visam că voi ajunge aici”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *