Andreea Bălan, în rochie albă în vârf de munte. Artista le-a arătat tuturor surpriza făcută de iubitul ei, Victor Cornea FOTO

Andreea Bălan (39 de ani) a fost câteva zile în Australia, pentru a-l susține pe iubitul său, Victor Cornea (30 de ani), la competițiile de tenis. Odată întoarsă acasă, în România, vedeta a revenit la vechile obiceiuri. Cum s-a fotografiat celebra cântăreață? Imaginile sunt spectaculoase.

Andreea Bălan a apărut în rochie albă pe munte

După o bună perioadă în care a apărut doar alături de iubitul ei, Victor Cornea, Andreea Bălan a publicat o serie de poze de la filmarea noului său videoclip, filmat în vârf de munte. Cu această ocazie, solista a îmbrăcat o rochie albă, lungă până în pământ și cu mâneci argintii, accesorizată cu o haină de blană. Peisajul surprins în imagini îți taie respirația.

„Azi am filmat un clip foarte frumos la o melodie plina de emotie
De-a lungul timpului, mereu am cantat despre ceea ce am simtit, atunci cand am suferit, dar si cand am fost fericita.
Cu totii traim clipe si emotii de tot felul, important este sa invatam, sa evoluam in oameni mai buni, mai iertatori si iubitori cu noi insine si cu cei din jur”, a scris Andreea Bălan pe internet, în dreptul imaginilor.

Cum o răsfață iubitul ei, Victor Cornea

Ulterior, jurata de la „Te cunosc de undeva!” le-a arătat fanilor săi ce surpriză romantică i-a făcut iubitul ei, Victor Cornea. Tânărul de 30 de ani i-a adus un buchet de trandafiri roșii, fiind întâmpinat la intrarea în casă de fetițele Andreei Bălan (vezi GALERIA FOTO).

Trebuie precizat că Victor Cornea a reuşit prima sa victorie la un turneu de Grand Slam, în Australia, după ce el şi indianul Nsriram Balaji au trecut de italienii Matteo Arnaldi/Andrea Pellegrino, cu 6-3, 6-4, în prima rundă a probei masculine de dublu.

Deși nu i-a fost alături fizic la meciul de tenis, Andreea Bălan l-a susținut din fața televizorului pe iubitul ei. Aflată la București, artista a reacționat pe rețelele sociale, unde i-a transmis un mesaj partenerului său: „Și au câștigat. Prima victorie la Grand Slam. Sunt cea mai mândră”.

Victor Cornea şi colegul său şi-au asigurat un cec de 53.000 de dolari australieni şi 90 de puncte ATP la dublu. Românul este la al treilea său turneu de Grand Slam din carieră, după ce anul trecut a evoluat la Roland Garros şi US Open.

Citește și Andreea Bălan a răbufnit! Nu a mai rezistat și a dat replica, după ce a fost acuzată că se ține scai după Victor Cornea

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *