Andreea Bănică, amenințată și înjurată la un concert de un artist internațional. Vedeta a depus plângere la Poliție: “Mi se pare strigător la cer”

Artista a povestit de la ce a pornit totul

Scris de: Daoud Andra

11 Jun. 2024

Andreea Bănică a avut parte de un incident șocant la ultimul concert. Artista a fost invitată să cânte la Cluj, în cadrul unui eveniment la care au participat și artiști internaționali. Unul dintre aceștia s-a enervat și a înjurat-o și amenințat-o pe artistă, după cum a povestit chiar ea.

Concert de coșmar pentru Andreea Banică

Andreea Bănică a fost invitată vineri să cânte la Cluj, în cadrul unui festival care celebra muzica anilor ’90. Unul dintre artiștii internaționali invitați să cânte a avut o altercație cu Andreea Bănică, iar artista s-a dus direct la Poliție după concert. Cântăreața a povestit că a fost agresată verbal de artistul Toni Cottura și a avut și martori.

Potrivit Andreei Bănică, rapperul de origine germană a fost nemulțumit de faptul că a trebuit să aștepte pentru a intra pe scenă și a fost programat să cânte după artista româncă. Cottura își sărbătorea ziua de naștere chiar vineri, când a avut loc concertul, și era foarte recalcitrant în culise.

Vezi și: Ce spune Julia Chelaru, despre reunirea trupei Exotic: „Vreau să fiu sinceră”. În ce relații a rămas cu Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu VIDEO EXCLUSIV

”Și, uite că a găsit momentul chiar de ziua lui, pe 7 iunie, când nu a mai avut răbdare să stea să aștepte să cânt eu. Adică cine sunt eu, m-a înjurat și m-a făcut în toate felurile. Mi-a zis: ‘Who the f..k are you? You are a shit (nr: Cine ești tu? Ești un r…t)’. Nici nu pot să spun ce cuvinte mi-a adresat! A zis: ‘Lasă că te caut eu după concert, că vezi tu’”, a povestit Andreea Bănică, pentru Click!

”Păi, a zis că am stat eu și că am ținut publicul până la ora aia și că el trebuia să cânte! Îți dai seama, omul era ziua lui și vroia să se ducă și el în club cu fetele să petreacă! Nu să stea să aștepte să-i vină rândul să cânte! (…) Era Nana, eu, East 17, Fun Factory, trupe din anii ‘90, care cântau oamenii câte o oră, 45 de minute fiecare, cât era programul. S-a început destul de târziu evenimentul, cam cu o jumătate de oră întârziere. Nana a intrat și el mai târziu, tot programul s-a decalat. Ăsta nu era motiv ca un om să se comporte așa și să te înjure ca la ușa cortului. Eu trăiesc un șoc”, a adăugat artista.

Andreea Bănică, amenințată și înjurată la un concert de un artist internațional. Vedeta a depus plângere la Poliție
Toni Cottura a agresat-o pe Andreea Bănică

De la ce a pornit totul

Chiar dacă organizatorii au încercat să aplaneze conflictul, nu au reușit. Artista a aflat ulterior că rapperul se grăbea să plece. Mai mult, după incident, organizatorii au vrut ca Andreea Bănică să îi ducă tortul pe scenă, însă ea a refuzat.

”Doamne, Dumnezeule?! Ce-o fi fost cu omul ăsta, ce s-a întâmplat?! Eu, ulterior, am aflat care a fost problema lui și de ce era el așa de pus pe scandal, pentru că el voia să plece că era ziua lui. Bine că organizatorii i-au mai cântat și ‘La mulți ani’ pe scenă, după un astfel de incident. Organizatorii au venit la mine să-și ceară scuze și apoi voiau să-i duc eu tortul! Pe bune?! Eu, dacă eram în locul lor, nu-l mai lăsam să cânte”, a mai spus artista, pentru sursa menționată.

Vezi și: Decizia neașteptată luată de Andreea Bănică în relația cu Lucian Mitrea: „Ne puteam strica familia oricând!” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Bănică a fost nemulțumită și de felul în care poliția a gestionat situația. Ea a spus că agenții erau ocupați cu organizarea alegerilor, de duminică, și că a găsit un singur polițist la secție, care nu i-a putut lua declarație.

”M-am dus la Poliție ca să fac plângere împreună cu șoferul meu, care el a fost de față, deci am avut și martori. Acolo nu am găsit pe nimeni! Era un sigur polițist care abia a răspuns și care mi-a zis că nu pot să dau declarații că nu au program cu publicul la ora aia, că nu era nimeni la ora aia. Zic: pe bune?!

Păi, la Eforie la mine în sat, dacă mă duceam la Poliție la ora aia, găseam pe cineva să-i dau o declarație. Mi se pare strigător la cer, Clujul e al doilea oraș, cel mai mare din țară după București. Cum să nu fie om să-ți ia o declarație, vineri noaptea, când se știa că în week-end sunt concerte și evenimente în oraș?! E incredibil”, a adăugat Andreea Bănică, revoltată.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Fiica Biancăi Drăgușanu, uluitor ce transformare! Doamne cât de schimbată e Sofia
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a...
Imaginile pe care Gabriela Firea le-ar vrea șterse de peste tot! Cum a fost surprinsă
Prima imagine cu Levi Nicolas, bebeluşul Ancăi Dumitra, alias Gianinuţa din Las Fierbinţi FOTO
Cum și-a întreținut Ozana Barabancea copiii după divorț. Fostul soț a contribuit cu doar 35...
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am...
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul...
Horoscop 29 Septembrie 2024. Astăzi, Scorpionii vor învăţa o lecţie valoroasă, Gemenii profită la maximum...
Horoscop Zilnic Duminică 29 Septembrie 2024. Vărsătorii vor reuși să obțină aprobările pe care le...
5 zodii își dau seama de propriile greșeli. Zodiile vor primi semne importante din partea...
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații...
Radu Vâlcan, dezvăluiri inedite despre viața la țară și casa pe care o construiește la...
Sacrificiul făcut de Maggie Smith pentru rolul din "Harry Potter". Puțini știu aceste detalii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *