Andreea Bănică este în doliu. Vestea decesului a devastat-o: “Rămâi cu bine, micuțul meu”

Andreea Bănică este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din showbizul românesc! De-a lungul carierei sale îndelungate, cântăreața și-a făcut o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas, indiferent de situație. De curând, le-a împărtășit o veste tare tristă.

Andreea Bănică nu-și revine din șoc

Soția lui Lucian Mitrea este foarte activă pe rețelele sociale, unde se postează în diferite ipostaze incendiare și nu numai. Andreea Bălan s-a obișnuit să le povestească fanilor ei atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute din viața ei, așa cum a făcut-o recent.

Vedeta plânge după animalul său de companie, câinele Nino, care a murit în urmă cu câteva zile. Artista este devastată de pierderea patrupedului familiei.

Citește și Imagini rare cu sora Andreei Bănică. Cum și-au făcut apariția împreună. Seamănă izbitor de mult

„Poate că par nebună”

La scurt timp după decesul lui Nino, cu ultimele puteri și îngenuncheată de durere, Andreea Bănică a transmis un mesaj sfâșietor în mediul online:

„Abia azi imi iau piticul acasa …il voi avea langa mine si cu mine mereu insa fara sa il mai vad sau sa imi mai raspunda vreodata. Poate ca par nebuna , nu imi pasa, doar eu stiu cum sunt si ce simt. Nici acum nu stiu cum ii voi da vestea lui Noah si cum voi impacheta aceasta situatie urata. Colegii si prietenii s-au grabit sa ii spuna deja ca Nino nu mai este cu noi …probabil au vazut la mamele lor care imi urmaresc postarile. Nici nu stii cum este mai bine, sa ii tinem pe copii departe de vestile rele sau sa le impartasim cu ei? Greu de raspuns, greu de luat decizii! Sper ca in dupa amiaza asta cand ma intorc acasa sa imi pot tine lacrimile departe de copilasul meu plin de speranta si incredere care intreaba zilnic de Nino si sa il pot face sa inteleaga ca Nino a fost un catel fericit si ca atatea zile a avut”.

Sâmbătă, vedeta și-a anunțat urmăritorii din mediul online că a ieșit din casă, la câteva zile după ce și-a pierdut animalul de companie: „Abia azi am ieșit un pic din casă, însă fără chef de ceva”, a scris aceasta pe Instagram, la secțiunea InstaStory.

Vezi și O mai știi pe Julia Chelaru, colega de trupă a Andreei Bănică? E schimbată total, cu greu o recunoști FOTO

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *