Andreea Esca, petrecere de Crăciun, alături de socri, la Paris. Imagini de colecție cu întreaga familie a vedetei. Fiica ei a strălucit

Cum a fost surprinsă vedeta alături de familia ei.

Andreea Esca se numără printre vedetele care au ales să petreacă Crăciunul departe de România. Vedeta Pro TV, împreună cu întreaga familie, sărbătoresc Nașterea Domnului pe malurile Senei, la Paris, alături de socri. Jurnalista împărtășit câteva fotografii de colecție cu fanii ei.

Andreea Esca, petrecere de Crăciun, alături de socri, la Paris

A devenit deja o tradiție pentru Andreea Esca să petreacă în Franța Crăciunul, alături de întreaga familie. Părinții lui Alexandre Eram locuiesc în Paris, astfel că pe 25 decembrie sunt mereu acolo. Ca-n fiecare an, aceștia organizează o masă în familie și se îmbracă elegant.

Citește și: “Ce frumoasă sunteți”! Andreea Esca, ținută senzuală pe internet. Nimeni nu se aștepta să o vadă așa îndrăzneață

Alexia Eram a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare cu somptuoasa casă a bunicilor ei din partea tatălui. Și Andreea Esca a împărtășit cu fanii imagini de la reuniune, iar fotografiile sunt de-a dreptul spectaculoase (galerie foto).

”Craciunul la bunicii de la țară. De la țara lor! Noel, Paris, 2023. Merci”, a scris Andreea Esca în dreptul fotografiilor de colecție cu familia sa postate pe Instagram.

Fiica ei a avut și ea un mesaj de transmis: ”Din Paris cu dragoste. Crăciun fericit din partea familiei noastre!”

Cum a reușit Andreea Esca să își cucerească soțul

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt căsătoriți de mai bine de 20 de ani. Cei doi formează un cuplu discret și au împreună doi copii, pe Aris și pe Alexia.

Citește și: Imagini cu Andreea Esca pe care toți românii le-au uitat. Cum a apărut la primul jurnal al știrilor Pro TV din 1 decembrie 1995

Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu cum a început povestea lor de dragoste. Prezentatoarea TV a povestit la ce trucuri a apelat pentru a-și cuceri soțul.

”L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro TV pe vremea aceea şi mi-a zis:

”Ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru”. Da, îi zic. L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii.

Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoştea pe omul care avea această fabrică. El, nefăcând stagiul militar în Franţa, avea varianta să se ducă într-o ţară în curs de dezvoltare, să lucreze într-o uzină şi să ajute ţara să se dezvolte.

Venise în România, la prietenul tatălui lui, el neavând nicio treabă cu ţara noastră, mama lui fiind franţuzoaică, iar tatăl lui, un arhitect armean care trăieşte la Paris.

I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat”, a povestit prezentatoarea TV în trecut, pentru revista Tango.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *