Andreea Marin, mărturisire emoționantă de Ziua Femeii: ”E 8 Martie și acolo sus în cer!” EXCLUSIV

Un interviu sincer despre cum îi păstrăm pe cei dragi în sufletele noastre pentru totdeauna
Andreea Marin, mărturisire emoționantă de Ziua Femeii: ”E 8 Martie și acolo sus în cer!” EXCLUSIV

Andreea Marin și fiica ei, Violeta, au o relație extrem de apropiată. Sunt de nedespărțit, chiar dacă celebra mămică nu postează prea des fotografii cu ele, pe conturile de socializare. Deja adolescentă, Violeta nu se mai limitează doar la simple felicitări de „Ziua Mamei”. A trecut la alt nivel, de la picturi, la ieșiri în oraș. Andreea ne-a povestit, pentru ego.ro, despre fiica ei, frumoasă ca un fotomodel, pe care o adoră.

Andreea Marin o are pe Violeta alături de ea în cele mai importante momente

La cei aproape 15 ani, Violeta nu este doar cea mai bună prietenă a Andreei Marin, ci și un sprijin de nădejde. Puțini știu că fiica lui Ștefan Bănică Jr. este implicată alături de mama ei în evenimentele caritabile. Ea are rolul ei administrativ în unele proiecte ale Andreei și, în plus, o ajută enorm și la treburile casnice. Deși o tratează de ceva vreme ca pe un adult, Andreea Marin nu o să uite nicio clipă, indiferent cât de mare va crește Violeta, că este copilul ei mic.

Violeta alături de tatăl ei, Ștefan Bănică Jr
Violeta alături de tatăl ei, Ștefan Bănică Jr

Astfel, în preajma zilei de 8 Martie, vedeta TV deschide cufărul cu amintiri. Andreea Marin se uită, cu nostalgie, la toate felicitările și cadourile primite de „Ziua Mamei” de la fiica ei.

„Nu doar că îmi aduc aminte, dar am păstrat fiecare felicitare pe care ea mi-a făcut-o. Într-adevăr, era făcut cu mâna ei, așezat pe hârtie. Apoi a început să picteze. Le am pe toate păstrate”, ne-a povestit Andreea Marin.

Deja sunt la un alt nivel, iar dimineața zilei de 8 Martie începe cu un cadou simbolic, făcut de fiecare dată de Violeta. Și continuă cu o zi întreagă doar pentru ele două, în care programul este ales în exclusivitate de Violeta.

„Este tradiția ca ea să mă surprindă pe mine. Deci anul acesta nu fac eu planurile, așa că aștept să văd ce se întâmplă”, ne-a mai spus nerăbdătoare Andreea Marin.

Îi duce dorul mamei, care s-a stins din viață acum 40 de ani: „Aș vrea să-mi fie permisă o vizită în cer, de 8 Martie!”

Din păcate pentru Andreea Marin, ziua de 8 Martie are o dublă conotație. Pe de-o parte este extrem de fericită de timpul de calitate petrecut în compania fiicei sale. Însă pe de altă parte continuă să poarte în suflet durerea că nu poate fi în această zi și alături de cea care i-a dat viață. Vedeta TV și-a pierdut mama încă de pe vremea când era doar o copilă. Și, deși se împlinesc în curând 40 de ani de la acel tragic accident de mașină, când vede fiice alături de mamele lor, durerea devine mai apăsătoare.

Mama Andreei Marin a fost o femeie foarte frumoasă. Andreea i-a moștenit frumusețea
Mama Andreei Marin

„Pe Mama, întotdeauna mi-o voi aminti tânără, așa cum era și a rămas în amintirea mea. Mama. Îngerul meu păzitor. Lumina acestei zile mereu, coborâtă din cer. Dacă aveți o mamă, aici, pe pământ, găsiți un răgaz pentru ea și sărutați-i mâinile cu care v-a mângâiat, v-a ocrotit, v-a îngrijit. Nimic nu poate fi mai important, măcar azi. Aș vrea să-mi fie permisă o vizită în cer și aș lăsa totul deoparte pentru asta… E 8 Martie și acolo, în Cer…”, este unul dintre emoționantele mesaje al Andreei Marin, în amintirea mamei sale.

Andreea Marin alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, în anul 2021, într-o vacanță în Italia
Andreea Marin alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, în anul 2021, într-o vacanță în Italia

„Am norocul de a avea alături un om sensibil și frumos pe dinăuntru”

Andreea Marin este foarte fericită alături de actualul ei partener, Adrian Brâncoveanu, cel care o face să se simtă specială inclusiv pe 8 Martie:

„Cred că fiecare femeie trebuie să simtă cât e de specială pentru cei dragi într-o zi ca aceasta. Nu contează funcția pe care o ocupi acolo unde lucrezi, nu are importanță vârsta pe care o ai, tot ce contează e să te simți iubită. Atât! Nu știu cum e comportamentul bărbaților în general. Eu am însă norocul de a avea alături un om sensibil și frumos pe dinăuntru. Mă simt binecuvântată în fiecare zi alături de el! Îmi plac surprizele. Fiecare sărbătoare e surprinzătoare și frumoasă în felul ei. Cea mai frumoasă amintire de 8 Martie? Cea în care Violeta și frățiorul ei, Ștefan, mi-au făcut fiecare câte un desen cu sensibilitatea lor de copii… Nu uit niciodată și am aceste daruri și acum, le păstrez cu drag. Violeta este ea însăși o domnișoară și merită a fi sărbătorită de 8 Martie.”

Vedeta petrece vacanțe de neuitat alături de partenerul ei
Vedeta petrece vacanțe de neuitat alături de partenerul ei

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8.2 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *