Andreea Raicu, cu lacrimi în ochi pe internet. Imaginile care au stârnit controverse: „Sper că ești bine”

Celebra Andreea Raicu a stârnit o serie de controverse în rândul internauților. Recent, vedeta a postat în mediul online câteva fotografii cu ea, îmbrăcată într-o rochie cu bretele de culoare roz. Însă nu doar imaginile au atras atenția fanilor, ci și descrierea în sine. În pozele publicate, șatena apare cu lacrimi în ochi.

Andreea Raicu și-a îngrijorat fanii

„10 întrebări pe care să le pui atunci când nu te mai simți în propria ta viață. Cât de bine dormi? Cum arată rutina ta zilnică? Cu cine îți petreci majoritatea timpului? Cum poți să ai mai multă grijă de tine? De ce ai nevoie? Pe ce îți concentrezi atenția în prezent: Cine sau ce îți fură regulat energia? Când a fost ultima oară când te-ai întrebat dacă ești bine? Când ai făcut ultima oară ceva ce iubești să faci? Când ai avut ultima oară timp pentru tine?”, a scris Andreea Raicu pe internet.

Cum era de așteptat, oamenii și-au spus atât părerile pozitive, cât și pe cele negative referitoare la descrierea vedetei: „Ai ochii triști. Sper că ești bine”, i-a scris cineva. „Sfaturi bune, cum ne-ai obișnuit”, a reacționat altcineva.

Vezi și Ce a fost, de fapt, între Virgil Ianțu și Andreea Raicu. A dat în sfârșit cărțile pe față despre relația lor: “Lucrurile sunt clare”

Postarea vedetei a stârnit controverse în mediul online

Desigur, alte comentarii au sunat în genul: „Ce ai făcut pentru soțul și copiii tăi..Nu e mai nimerită întrebarea asta?” sau „Doamne ferește-ne de postările de pe Instagram cu mesaje motivaționale la poze cu femei dezbrăcate”. „Mulțumesc, Andreea”, se mai arată în secțiunea de comentarii de pe Instagraam.

Probabil că Andreea Raicu a scris cu un motiv aceste cuvinte, poate chiar pentru propria persoană sau doar ca sfaturi pentru femeile care o urmăresc în mediul online. Cert este că vedeta nu a dat curs discuțiilor răutăcioase de pe internet, ba chiar a ignorat majoritatea comentariilor venite din partea fanilor.

Citește și De ce s-a despărțit Andreea Raicu de Tudor Chirilă, de fapt. Au fost împreună 7 ani. Adevăratul motiv s-a aflat abia acum

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *