Angela Similea, plină de eleganță la 77 de ani. Cum a apărut artista de sărbători: “Ce minunată sunteți”

Iată cât de frumoasă este Angela Similea la 77 de ani!

Angela Similea nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de muzică ușoară din România. În ciuda vârstei onorabile pe care o are, artista arată foarte bine. Puțini ar spune că are 77 de ani, fiindcă arată cu cel puțin 20 de ani mai tânără. Iată cum s-a afișat solista de sărbători!

Cum mai arată astăzi Angela Similea

Românii de vârsta a treia și nu numai îşi amintesc cu drag de Angela Similea, una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică ușoară din anii ’70-’80. Cu părul blondin desprins, cârlionții superbi, privirea pătrunzătoare și zâmbetul molipsitor, solista făcea furori în România, ori de câte ori urca pe scenă sau apărea la televizor.

Anii au trecut însă și Angela Similea nu mai apare atât de des în lumina reflectoarelor. Totuși, de curând, fanii săi au avut ocazia să o vadă. Pe data de 21 noiembrie, cântăreața a fost invitată la concertul lui Aurelian Temișan, eveniment care s-a ținut la TNB.

Citește și Ce ascunde Angela Similea în spatele zâmbetului său. Șocul a fost atât de mare încât părul i-a albit complet!

Angela Similea

Angela Similea, cochetă și la 77 de ani

La concertul lui Aurelian Temișan, Angela Similea a atras toate privirile. Deşi anii au trecut peste ea, artista nu îşi arată deloc vârsta. Solista a rămas aceeași doamnă distinsă, elegantă și rafinată.

Cei care o apreciază o urmăresc cu mare drag pe artistă și pe rețelele sociale, acolo unde postează destul de des fotografii cu ea. Cea mai recentă imagine publicată de solistă i-a cucerit iremediabil pe internauți. Este vorba despre poza de mai sus.

”Ce minunată sunteți dragă doamnă Angela, timpul parcă stă în loc, luminându-vă chipul veșnic frumos, dăruindu-vă sclipiri angelice. Ce bucurie să vă revedem, să ne bucurați din nou..Să rămâneți mereu așa..Îmbrățișări calde cu admirație eternă!

Sunteți minunată din toate punctele de vedere, într-un cuvânt unică. Ne-ați dăruit multă bucurie, ne-ati alinat sufletul atunci când ne era greu. Multă sănătate, liniște sufletească și tot ce vă doriți! Vă îmbrățișez cu drag și mult respect!

O doamnă, care și-a păstrat frumusețea, ținuta ,eleganța, sensibilitatea și care prin zâmbetul afișat ne dezvăluie bunătatea și dragostea de viață și de semenii săi! Într-un cuvânt, MINUNATA , IUBITA și DRAGA noastră, ANGELA SIMILEA! Vă iubesc și vă doresc sănătate, liniște, împliniri și vă mulțumesc pentru superba fotografie!”, sunt doar câteva dintre comentariile scrise de utilizatori în dreptul fotografiei publicate de Angela Similea pe Facebook.

Citește și Femeia celebră cu care Florin Piersic a trăit o dragoste intensă: “Era marele trofeu, ca Angelina Jolie acum”. Detalii neștiute din trecutul amoros al actorului!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *