Antonia face, din nou, furori pe Internet. Cum a apărut frumoasa brunetă, ținuta i-a înnebunit pe fani FOTO

O nouă apariție sexy a vedetei!

Antonia, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, reușește din nou să atragă toate privirile cu aparițiile sale spectaculoase. Cunoscută pentru talentul său muzical, dar și pentru frumusețea și stilul său inconfundabil, soția lui Alex Velea a făcut furori pe Internet cu ultima sa postare. Superba brunetă și-a surprins fanii cu o ținută îndrăzneață care a stârnit o adevărată frenezie pe rețelele sociale.

Antonia, decolteu amețitor pe rețelele sociale

Nu există niciun dubiu, Antonia este una dintre cele mai sexy vedete de la noi din țară. Chiar de curând, ea a postat pe Internet o fotografie, care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Îmbrăcată într-un body roz, cu o croială care îi pune perfect în valoare decolteul de invidiat, artista a reușit să îmbine rafinamentul cu senzualitatea într-un mod absolut spectaculos.

După cum se poate observa în imaginea din galeria FOTO a acestui articol, ținuta i-a lăsat vedetei sânii la vedere, spre bucuria urmașilor lui Adam, care au sorbit-o din priviri.

Maya, fiica artistei, a făcut senzație pe scena de la Neversea

Toți românii o admiră pe Antonia pentru felul în care arată, în ciuda faptului că are nu mai puțin de trei copii. Recent, vedeta cel mai mare dintre ei, Maya, a urcat pe scena de la Neversea și a făcut senzație.

Ea a dansat alături de Alex Velea și i-a cucerit pe toți cei prezenți. Videoclipul cu fiica Antoniei a fost distribuit pe contul de TikTok al celebrului festival, iar internauții au avut doar cuvinte de laudă la adresa adolescentei.

”Am crezut că este Antonia prima dată, fupă am realizat că e Maya”, ”E cea mai frumoasă fată de artist din România”, ”Ce frumoasă este, seamănă și cu Antonia, dar și cu Vincenzo!”, ”Cât de natural dansează Maya, are sânge de artistă. Se vede fericirea pe fața ei”, sunt doar câteva dintre comentariile apărute la videoclipul publicat pe contul de TikTok Neversea.

Citește și Antonia, apariție provocatoare pe rețelele sociale. S-a pozat cu abdomenul la vedere, iar fanii au reacționat imediat!

Antonia și Alex Velea, sărut pătimaș în văzul tuturor

Tot pe scena de la Neversea, după ce au cântat împreună, Antonia și Alex Velea nu au mai ținut cont de nimic și s-au sărutat în văzul tuturor.  Superba cântăreață a adus-o pe lume pe Maya la vârsta de doar 21 de ani.

Ea provine din mariajul cu Vincenzo Castellano. De asemenea, Antonia are și doi băieți cu Alex Velea, pe Dominic și Akim. În curând, românii i-ar putea vedea și pe aceștia pe scenă, deoarece ei sunt pasionați de muzică la fel ca părinții lor celebri.

Citește și Alex Velea, un exemplu de familist. Cum a reacționat atunci când a fost întrebat dacă ar înșela-o pe Antonia!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *